Winkelverkenner
Image default
Onderwijs

Een professioneel en ervaren taalinstituut voor een cursus zakelijk Engels

Cijfers geven snel een goede indruk van een bedrijf. Over zakelijk taleninstituut The Square Mile kunnen we het volgende melden:

  • 8,5 voor klanttevredenheid;
  • meer dan 6000 trainingen;
  • 23.186 cursisten.

Het volgende percentage is ook veelzeggend. Over de afgelopen 14 jaar ligt de klanttevredenheid tussen 99,1 en 99,7%. The Square Mile werd in 2002 opgericht en is uitgegroeid tot toonaangevend instituut met klanten verspreid over het land. In steden als Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle worden het hele jaar door in company trainingen gegeven. Trainingen op leslocaties van The Square Mile zijn populair. Sinds corona vindt meer dan 70% van de opleidingen via internet plaats. Daarbij wordt gebruik gemaakt van programma’s als Skype, Teams, Webex en Zoom. Het aantal deelnemers verschilt per klant. Soms gaat het om één persoon, in andere gevallen doen er 300 mensen mee.

De opleiders van The Square Mile zijn in de meeste gevallen native speaker. Dus kies je voor een cursus Duits, Engels, Frans, Spaans, Chinees, Russisch, Portugees of Italiaans dan weet je dat je goed zit bij dit taleninstituut. Talen in opkomst zijn Arabisch, Pools en Turks. De trainers hebben al veel ervaring met lesgeven en veel van hen hebben een achtergrond in het bedrijfsleven. Die ervaring zorgt ervoor dat ze zich goed kunnen verplaatsen in de cursisten. De behoeften en wensen van de deelnemersgroep staan centraal tijdens de lessen. Branches die veel gebruikmaken van de diensten van The Square Mile zijn engineering, financiële sector, gezondheidszorg, ICT, offshore en publieke sector. Sommige relaties behoren tot het bedrijfsleven, andere bevinden zich in het domein van de (semi)overheid of hebben een non-profit basis. De gemiddelde samenwerking duurt vier jaar. Dit maakt dat het team van The Square Mile de bedrijven door en door kent en helemaal thuis is in de sector.

Wilt u zich aanmelden voor een taaltraining toegespitst op uw firma? We geven u de volgende telefoonnummers:

Amsterdam: 020 216 0619;

Breda: 076 206 0619;

Den Bosch: 073 204 0444;

Leiden: 071 532 3356;

Rotterdam: 010 261 0707;

Utrecht: 030 207 0707.

https://www.thesquaremile.nl