Winkelverkenner
Image default
Onderwijs

Leermiddelen voor de onder- en bovenbouw van het basisonderwijs

Tijdens de jaren in het basisonderwijs maken kinderen enorme ontwikkelingen mee. Het is van groot belang, dat zij deze ontwikkelingen op hun eigen tempo kunnen doormaken. De juiste leermiddelen voor het basisonderwijs zijn daarbij onmisbaar. In het aanbod van Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je leermiddelen in verschillende vakgebieden en moeilijkheidsgraden. Zo is er materiaal voor leerlingen die meer uitdaging nodig hebben, maar natuurlijk ook voor kinderen die juist baat hebben bij wat meer ondersteuning en extra oefening. Denk daarbij aan werkboeken en werkbladen voor rekenen, spelling en begrijpend lezen. Met de materialen van deze uitgeverij kan ieder kind op zijn of haar tempo aan de slag gaan met leren.

Fysieke én digitale leermiddelen

Je vindt bij deze uitgeverij niet alleen fysieke leermiddelen voor het basisonderwijs. Er zijn ook digitale middelen beschikbaar. Zo kunnen leerlingen op school én thuis oefenen, bijvoorbeeld met rekenen. Dat doen zij eenvoudig op de tablet, computer of laptop. Zo kunnen kinderen ook ’s avonds op de bank nog rekensommen oefenen of met taaloefeningen bezig zijn. Wanneer je benieuwd bent naar de materialen van deze uitgeverij, kun je een proefpakket aanvragen. Dit kan een proefpakket van een bepaalde titel zijn; dan ontvang je alle delen van één serie. Als je het pakket wilt houden, betaal je de bijgevoegde factuur. Wanneer dit pakket toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, kan het geretourneerd worden. Het is ook mogelijk om een persoonlijk proefpakket, met verschillende titels, samen te stellen. Een persoonlijk pakket kan echter niet geretourneerd worden.

Stel je vragen direct aan de experts van dit bedrijf

Wil je meer weten over de leermiddelen voor het basisonderwijs van Educatieve Uitgeverij Kinheim? Of wil je een proefpakket bestellen, om te ontdekken of de materialen aan je verwachtingen voldoen? Dan neem je direct contact met dit bedrijf op via hun website. Ze hebben tevens een bezoekadres in Nieuwendijk, dicht bij Dordrecht. Het team van deze uitgeverij staat graag voor je klaar en beantwoordt al je vragen met plezier!

https://www.kinheim.com/