Winkelverkenner
Image default
Winkelen

Online petten kopen – drie tips

Petten en hoeden maken al sinds mensenheugenis deel uit van de modestijl. Ze zijn er in verschillende materialen en ontwerpen, maar wat ze verenigt, is hun functionaliteit. Of je nu online wilt winkelen of gewoon zelf petten wilt bekijken, met deze gids over hoe je petten online kunt kopen, staan we voor je klaar! Caps zijn nog steeds in de mode omdat ze bescherming bieden tegen de zon en kou, evenals een gevoel van identiteit door trends zoals kleurkeuze, materiaalkeuze en ontwerpkeuze.

Waarom een pet dragen?

In de winter kan het dragen van een hoed je gezicht beschermen tegen koud en uitdrogend nat haar. In de zomer kan het dragen van een pet uw hoofdhuid beschermen tegen zonnebrand en schaduw geven aan uw ogen. Er zijn veel dingen die we zouden kunnen doen zonder petten – zoals niet altijd een zonnebril nodig hebben. Het is belangrijk om te begrijpen waarom mensen een pet dragen en wat de voordelen hiervan zijn voor de drager. Over het algemeen dragen mensen petten om hen te beschermen tegen slecht weer of direct zonlicht, of om hun haar/hoofdhuid te bedekken als het nat of vuil is, maar er zijn ook veel andere redenen waarom mensen ervoor kiezen om een pet te dragen. De meest voorkomende reden om een pet te dragen is omdat deze ons hoofd beschermt tegen slecht weer zoals regen en sneeuw.

Verschillende soorten petten

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten petten, er is voor ieder wat wils. Om het voor jou overzichtelijk te maken hebben we een lijstje gemaakt met de meest populaire soorten petten van dit moment!

De Snapback

Snapback caps zijn een soort baseballcap met een korte snavel en dus niet het hele hoofd bedekken. Ze zijn populair geworden in de NBA, maar zijn ook in andere sporten gezien. Je kunt veel snapback petten vinden met voorgevormde pieken, maar ze hebben meestal geen lange platte cap zoals snapback petten. Deze kun je bestellen op Snapbacks.nl.

Trucker cap

Het ontwerp van een truckerpet is vergelijkbaar met dat van een baseballpet. Maar waar baseballcaps zijn gemaakt van katoen, is het voorste deel van een Trucker-pet vaak gemaakt van schuim en de rest is gemaakt van plastic mesh voor ventilatie.