Winkelverkenner
Image default
Zakelijk

Maak jij al gebruik van krimpfolie?

Krimpfolie kopen kun je gemakkelijk bij JIP snel. Dit product is zeker een aanrader als je producten wilt inpakken en goed beschermen tijdens het vervoeren. Zo kun je met dit folie je producten tegen invloeden zoals stof, vocht en vuil beschermen. Zo voorkom je met een simpel product schade tijdens het vervoeren.

 

Ken jij de voordelen van krimpfolie? 

Krimpfolie is ideaal om producten te beschermen tijdens het vervoeren of om tijdelijk op te slaan. Je wilt natuurlijk dat je producten veilig maar ook schoon blijven zodat het niet wordt aangetast. Daarnaast zorgt de folie er ook nog voor dat er geen schade kan ontstaan door scheuren of gaten. 

Wist je dat krimpfolie door verhitting krimpt? Dit maakt het gemakkelijk om producten voldoende te beschermen en ruimtes optimaal te benutten. Het beschermen van producten of het opslaan is nog nooit zo gemakkelijk geweest. 

Als jij krimpfolie nodig hebt dan moet je zeker bij JIP zijn. Hier vind je een collectie aan verschillende krimpfolies in allerlei maten. Zo zijn ze beschikbaar van materialen zoals polyethyleen en zelfs pvc. Moet jij producten ergens opbergen of ben je van plan om ze binnenkort te vervoeren? Doe dit dan goed door de producten in te wikkelen in krimpfolie! Zo weet je zeker dat al je producten veilig aankomen. Advies nodig over welke folie het beste is voor jouw product? Vraag het de specialisten! Ze helpen je maar al te graag op weg! 

 

Gerelateerde artikelen

Schr├ęder: wegverlichting om indruk mee te maken

Alles beveiligd met de Online Camera Shop

Promotionele werkkleding: Waarom is dit belangrijk voor zowel de veiligheid als uw bedrijf?