Winkelverkenner
Image default
Mode en Kleding

Wat is het belang van een bh

Wat is het belang van een bh

Waar de meesten het belang van een bh natuurlijk wel begrijpen, ontstaat er toch met enige regelmaat de nodige verwarring over de daadwerkelijke toegevoegde waarde van onder andere het dragen van een push up bh of sport bh. Een sport bh is namelijk voor veel vrouwen eerder een last, dan dat het ze ondersteunt of helpt. Deze bh’s worden vaak als vervelend ervaren, doordat ze een stuk strakker zitten, dan dat ze gewend zijn. Toch is het belang van het dragen van een goede bh enorm groot. Niet alleen omdat het een stuk fijner zit, maar ook omdat het belangrijk is, dat je borsten voldoende en vooral de juiste ondersteuning krijgen. Waarom, dat lees je hier!

Comfort

De meeste vrouwen dragen een bh toch zeker minimaal 10 tot 12 uur per dag, vanaf ‘s ochtends vroeg totdat we thuis zijn of naar bed gaan. Op ons werk, op school het maakt niet uit waar dragen vrouwen een bh. Dan is het natuurlijk wel zo fijn dat deze ook fijn en comfortabel zit. Niet te strak en vooral niet schuur of prikt. Door je bh juist te dragen, zal je merken dat het een stuk fijner is gedurende de dag. Niet voor niets is het daarom ook belangrijk om beter te investeren in enkele kwalitatieve hoogwaardige bh’s, dan dat je kiest voor een goedkopere variant. Een rosa faia bh bijvoorbeeld, die worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een goede ondersteuning. Wanneer je deze draagt, zal je binnen de kortste keren vergeten dat je er eentje aan hebt.

Gezond

Dat het dragen van een normale bh gezond is, dat hoeven we je vast niet uit te leggen. Dat je er af en toe thuis voor kiest om dit niet te doen, dat is heel begrijpelijk. Vooral wanneer het weer warmer wordt, is het vaak een hele opluchting wanneer je bh even uit mag. Toch is het dragen van een goede bh ontzettend belangrijk voor onze gezondheid. Vooral tijdens het sporten. Wanneer je fanatiek beweegt, krijgen je borsten gedurende de workout de nodige klappen te verduren. Tijdens het hardlopen zal je merken dat je borsten na verloop van tijd gevoelig worden en het zelfs kan leiden tot pijn. Door het dragen van een goede sport bh met vulling, zullen deze klappen worden geabsorbeerd, waardoor je weinig tot niets merkt.

Stijlvol

Niet alleen is een bh praktisch, maar ook stijlvol. Neemt een super push up bh voor onder een prachtige avondjurk. Dit kan net het verschil maken waardoor jij er tijdens een gala avond geweldig uitziet.