Winkelverkenner
Image default
Aanbiedingen

Nicotine afbouwen met de hulp van een vape

Een vape is een elektrische sigaret waarmee je de verhitte damp van een vloeistof inhaleert. Deze vloeistof bevat een aroma naar keuze en kan ook jouw gewenste hoeveelheid nicotine bevatten. Doordat je zelf kunt kiezen wat het nicotine gehalte is, kun je eens in de zoveel tijd een lager gehalte kiezen om je lichaam te laten wennen aan minder nicotine. Daarnaast is de geur van een vape een stuk aangenamer. Ten eerste is deze minder sterk en blijft het niet zo in je kleren hangen. Ten tweede is het de geur van de smaak die je rookt en kan de geur zelfs als aangenaam worden gezien! Ook erg fijn voor je niet-rokende vrienden.

 

Aroma’s

Van zoete aroma’s tot mint smaken. Koffie of toch liever een frisse fruitsmaak? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of er is wel een e-liquid van. Als beginner kan het aroma assortiment erg overweldigend zijn. Gelukkig kun je beginnen met een paar samples. Zo kun je er achter komen wat je wel en niet lekker vindt.

 

Nicotine

Er zijn e-liquids die helemaal geen nicotine bevatten. Deze kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt om bepaalde cocktails op smaak te brengen. Deze e-liquids zijn ook populair bij mensen die door middel van de vape zijn gestopt met nicotine roken, maar toch wel graag de gewoonte van het roken willen behouden. In een e-liquid mag maximaal 20mg nicotine zitten. Hier tussen zitten dan nog de 18mg, die is te vergelijken met zware shag, 12mg is te vergelijken met normale shag of zwaardere sigaretten en 6mg staat gelijk aan de hoeveelheid van een normale sigaret.

 

Waar kun je aroma’s en e-liquids kopen?

Op https://www.aromaworld.nl/nl vind je een enorm assortiment met verschillende aroma’s. Zo krijg je als je ‘strawberry’ intypt maar liefst 125 resultaten. Keuze genoeg!

https://www.nicotinebase.nl/nl/