Winkelverkenner
Image default
Cadeau

Leuke afscheidscadeau ideeën voor je baas

Als het tijd is om afscheid van je baas te nemen, wil je er zeker van zijn dat je hem een cadeau geeft dat echt zijn invloed op je carrière viert. Hier zijn enkele leuke afscheidscadeau ideeën voor bazen die hen zullen laten weten hoezeer je alles waardeert wat ze voor je gedaan hebben.

Afscheidscadeau tips voor je baas

1. Is je baas een liefhebber van gin of whisky? Dan zal hij of zij een gepersonaliseerde fles gin of whisky erg kunnen waarderen. Bij makeyour.com kun je kiezen uit diverse soorten en labels.

2. Een bierpakket valt ook vaak erg in de smaak. Personaliseer deze door een leuke boodschap op de labels te laten drukken. Gegarandeerd een topcadeau!

3. Een persoonlijk ‘bedankje’ notitie. Schrijf een welgemeend briefje waarin je je dankbaarheid uitspreekt voor de leiding en steun van je baas gedurende de tijd dat jullie samenwerkten.

4. Een cadeaubon voor hun favoriete restaurant of winkel. Of ze nu graag uitgeven aan een lekker etentje of winkelen, een cadeaubon laat hen weten dat je aan hen denkt.

5. Een ingelijste foto van jou en je baas samen. Als je een favoriete foto van jullie tweeën hebt, lijst die dan in en doe er een handgeschreven briefje bij waarin je je dankbaarheid uit. Of laat de foto drukken op een mooie fles wijn of kaars.

6. Een gepersonaliseerde mok of ander voorwerp met hun naam of initialen. Een koffiemok of waterfles met hun naam of initialen is een mooi cadeau en is iets dat ze elke dag kunnen gebruiken.

7. Een geschenkmand gevuld met hun favoriete dingen. Als je de favoriete hapjes, drankjes, of andere lekkernijen van je baas kent, stel dan een geschenkmand samen met al hun favorieten. Ze zullen zo’n cadeau zeker waarderen. Is je baas een ware liefhebber van wijn, gin of drinkt hij of zij regelmatig een speciaalbiertje? Misschien is het dan leuk om een gepersonaliseerde fles drank te geven.

8. Een liefdadigheidsschenking in hun naam. Als je baas gepassioneerd is overeen bepaald doel, doe dan in hun naam een schenking aan die organisatie. Ze zullen ontroerd zijn door je attentheid.

9. Een handgeschreven brief waarin je je dankbaarheid uit. Soms zijn de eenvoudigste geschenken de meest hartverwarmende. Een handgeschreven brief is een mooie manier om je dank en erkentelijkheid te uiten voor alles wat je baas voor je gedaan heeft.

Tip: makeyour.com