Winkelverkenner
Image default
Vervoer en transport

GPS tracker auto voor online kilometerregistratie

De auto is voor veel mensen een ding dat ze niet kunnen missen. De auto brengt ze naar werk, de kinderen naar het kinderdagverblijf, de boodschappen naar huis en de familie naar het pretpark. En of het nou een zakelijke auto is waar je privé mee rijdt of een privé auto waar je ook zakelijk mee rijdt, dan is het handig om een sluitende kilometerregistratie bij te houden. En de beste manier om die km registratie bij te houden? Een GPS tracker in uw auto.

GPS tracker

Een GPS tracker is een heel handig apparaatje voor iedereen met een auto of ander voertuig. Het wordt netjes en niet zichtbaar ingebouwd in de auto en houdt continu de locatie en status van uw wagen bij. En doordat er een simkaart zit ingebouwd is alles exact online bij te houden. Waar is de auto, hoe hardt gaat de wagen, waar is hij geweest en meer. En dat is heel handig voor planning, diefstal, controle op uren en kilometers én rittenregistratie.

 

Rittenregistratie GPS

Zo’n rittenregistratie is ideaal voor het bijhouden van de kilometers en ritten. En een partij die daar heel gelukkig mee is, is de Belastingdienst. Zo kunt u bijvoorbeeld een rittenregistratie aanleveren als u wilt aantonen dat u geen bijtelling wilt betalen. Of vind uw boekhouder het fijn om sluitend te hebben welke kilometers u zakelijk en privé heeft gereden. Top voor de BTW aftrek bijvoorbeeld. Ja, een rittenregistratie GPS maakt het leven echt een stuk makkelijker.

 

Autotracker

Het moge duidelijk zijn. Voor de zakelijke rijder is de autotracker eigenlijk onmisbaar. Voor de particulier die zijn of haar auto zakelijke gebruikt is het ideaal, en voor iedereen die een auto heeft en altijd wil weten waar hij is, is het perfect. Geen zorgen meer waar uw auto is, is geweest of naartoe gaat. De autotracker houdt u te allen tijde op de hoogte.

 

 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/