Winkelverkenner
Bedrijven

Meer B2B afspraken?

Meer B2B afspraken?

Wil jij jouw sales afdeling een boost geven? Zoek jij naar manieren om meer klanten voor je bedrijf binnen te slepen? Teleleads is een telemarketing bedrijf dat jou daar graag bij helpt. Onze telemarketeers zorgen voor meer B2B afspraken door middel van B2B leadgeneratie. Onze werkwijze zorgt voor warme leads, ofwel leads waarbij de kans groter is dat jij er daadwerkelijk iets uit kunt halen. Om dat te bereiken maken onze ervaren en enthousiaste telemarketeers gebruik van een klantvriendelijke aanpak. Geen opdringerigheid, maar enkel oprechtheid en enthousiasme. Zo zorgen wij dat jouw accountmanagers volle agenda’s hebben.

Teleleads laat jouw bedrijf groeien

Teleleads heeft de beschikking over een uitgebreide database aan bedrijven. Die kunnen we gebruiken om een selectie te maken van relevante bedrijven om te bellen. Nadat een belscript in overleg is opgesteld en de telemarketeers zijn ingewerkt gaan we aan de slag. We benaderen deze bedrijven door hen te bellen. Tijdens het gesprek kijken we of dat bedrijf wellicht interesse heeft in hetgeen jij hen kan bieden. Als dat het geval is gaan we kijken of een afspraak kan worden ingepland. Vervolgens is het aan jou of je accountmanager om de klant een mooie offerte voor te leggen en deze daadwerkelijk binnen te slepen.

Vraag om meer informatie

Klinkt dit jou goed in de oren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 088 000 85 75 en informeer naar de mogelijkheden!

Website bezoeken