Winkelverkenner
Image default
Aanbiedingen

Met of zonder snoer je haar steil

Veel mensen vinden het af en toe fijn om hun haar steil te hebben. Dan kun je goed een Dyson Corrale aanbieding gebruiken. Je haalt hiermee een mooi vormgegeven stijltang in huis met nog veel meer voordelen dan alleen het design. Dyson is bekend om haar innovatieve technologie en design. Die technologie kun je dus ook verwachten van de Dyson Corrale stijltang. Bovendien kun je zelf kiezen of je de stijltang met of zonder snoer gebruikt. Hij kan dus draadloos gebruikt worden. Handig als je geen stopcontact in de badkamer hebt.

Opladen en oplader

Dat betekent wel dat je de stijltang moet opladen. Je krijgt dan ook bij je aankoop een oplader en een oplaadkabel voor de Dyson Corrale. Je kunt met een opgeladen Dyson Corrale stijltang tot een half uur aan de slag. Binnen 70 minuten is hij ook weer volledig opgeladen. Omdat de Dyson Corrale stijltang geen snoer nodig heeft, is hij ook ideaal om mee op vakantie te nemen. Als je op de camping geen stroom in de buurt hebt of als er in je badkamer geen stopcontact is, is dat wel zo prettig.

Minder beschadigd haar

Meestal werkt een stijltang met extreme hitte om je haar steil te krijgen. Dat beschadigt je haar en levert meestal ook nog eens pluizig haar op. Dat geldt niet voor de Dyson Corrale stijltang. Deze werkt met minimale warmte, maar zorgt wel voor steil haar door de flexibele platen die ook nog zo veel mogelijk haar bij elkaar verzamelen. Daardoor beschadigt je haar voor de helft minder dan met hitte. En het voorkomt pluizig haar.