Winkelverkenner
Image default
Dienstverlening

Mist er nog een leuk naambordje aan de gevel? Ga shoppen bij De Naambordensite!

Bent u recent verhuist, bent u inmiddels helemaal gesetteld en ingericht maar mist er toch nog iets? Wellicht een leuk voordeur bordje dat uw woning echt helemaal af maakt. De leukste, grappigste en beste naamborden worden verkocht bij De Naambordensite. Dit is een online naambordenshop, u hoeft dus niet stad en land af te lopen op zoek naar een geschikt naambord. Nee hoor, gewoon vanaf de bank of aan de keukentafel een naambord bestellen dat past bij uw stijl, woning en persoonlijke smaak. En alle naamborden bij De Naambordenspecialist zijn ook nog eens zeer scherp geprijsd.

Welk materiaal wordt het?

Wanneer u een naambord gaat bestellen is het handig om van te voren voor uzelf te beslissen welk materiaal u mooi vindt. Want de keuze is reuze. Hout, aluminium, RVS, steen en vele andere materialen, De Naambordensite heeft het allemaal in huis.

Wellicht wilt u helemaal geen bordje naast de deur met de namen of familienaam van het gezin erop maar zoekt u een mooi bordje met alleen het huisnummer van uw woning erop. Ook dan kunt u bij De Naambordensite goed slagen. Want ook huisnummers zijn in alle maten, vormen, kleuren en materialen te vinden in de online naambordenwinkel.

Messing naambordje, ook wel geelkoper genoemd

Is uw oog in de webshop gevallen op een messing naambordje? Gaaf! U kunt nu bepalen welk formaat en welke vorm bordje u wilt hebben. Messing is een mengsel van koper en zink. Er zijn ook mensen die spreken van geelkoper, vanwege de kleur die messing heeft. Met een messing bordje haalt u een zeer sterk bord in huis. Bij een messing naambord wordt de tekst eerst in het bordje gegraveerd. Daarna worden de letters zwart geverfd, de tekst is dus duidelijk leesbaar door de zwarte letters. Als laatste wordt het messing naambord voorzien van een beschermende laklaag. Zo kan het naambord goed tegen een stootje en tegen de diverse weersinvloeden.

De Naambordensite verstuurt de meeste naamborden gratis naar u op. Dit is ook het geval bij een messing naambord. Ook kunt u genieten van een snelle service. Het overgrote deel van de naamborden wordt binnen twee tot vijf werkdagen al aan huis bezorgd.

 

https://www.denaambordensite.nl/