Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Mooiste natuurgebied van Nederland: De Veluwe

De Veluwe, wellicht het mooiste natuurgebied van Nederland, met de prachtige heidevelden, bossen, zandverstuivingen en glooiende landschappen heeft een oppervlakte van meer dan 1.000 vierkante kilometer. Je kunt er o.a. de Nederlandse ‘Big Five’ spotten. Ken jij ze? De vos, de das, het wild zwijn, het ree en het edelhert. Op diverse plekken vind je ook Schotse hooglanders en IJslandse paarsen die ervoor zorgen dat de hei open blijft en deze grazers zorgen voor de noodzakelijke variatie in de bomen en struiken die er groeien.

Wild op de Veluwe

Op de Veluwe kan het wild in alle vrijheid leven, zoals het hoort. De afwisselende landschappen zijn werkelijk een lust voor het oog en in ieder seizoen waan je je in een nieuw landschap. Neem je verrekijker mee en ontdek bijzondere dieren die de Nederlandse natuur rijk is. Misschien ontmoet je wel jonge wild zwijn biggetjes in hun leuke gestreepte pyjama, wroetend door de grond op zoek naar beukenootjes en eikels.

Op de open vlaktes kan het zeker in de winter behoorlijk koud worden. De wind heeft immers vrij spel en het weer kan dan snel guur worden. Wil je dus ook in de koude maanden van het jaar genieten van de wilde en ongerepte natuur die de Veluw te bieden heeft, dan is goede en warme kleding wel belangrijk.

RevolutionRace kleding voor jouw outdoor activiteiten

Outdoor merk RevolutionRace heeft diverse collecties die geschikt zijn voor al jouw outdoor wandel en hiking avonturen. Op bovenstaande foto zie je een outfit van de RVRC GP Pro collectie, het betreft de RVRC GP Pro Short Pants Heren Dark Olive in combinatie met de RVRC GP Pro Jacket 2.0 Heren Black.

De RVRC GP Pro Pants is een multifunctionele hybride broek met stretch en versterkte knieen, zitvlak en onderbenen. Deze Hypershell versterkingen zijn wind- en waterafstotend, terwijl de stretch delen voor ventilatie zorgen. Dit maakt de broeken erg comfortabel en duurzaam, buitengewoon geschikt voor al jouw buitenactiviteiten.

RVRC GP Pro Jacket is echt een topper en heeft zoveel geweldige functies en opbergmogelijkheden. Ook deze zijn weer gemaakt van waterafstotend en sneldrogend Hypershell Reinforced materiaal.

Met de volgende kortingscode krijg je 15% korting op de collectie van RevolutionRace:WINKELVERKENNER15