Winkelverkenner
Image default
Zakelijk

Schade door Corona

Zoals bij iedereen bekend, is COVID-19, ontstaan in december 2019 in China, een besmettelijke ziekte die veroorzaakt wordt door het SARS-CoV-2-virus. Het virus verspreidt zich op het moment dat een besmet persoon  te hoesten, niezen, ademen of praten. De klachten zijn per persoon verschillend, er zijn mensen die lichte tot matige symptomen kunnen hebben en hierbij ook herstellen zonder medische hulp. Er zijn ook mensen die wel ernstig ziek worden en zo in het ziekenhuis belanden.

Klachten die horen bij Corona

De meest voorkomende klachten:

–          Vermoeidheid

–          Hoesten

–          Koorts

–          Smaak- en reukvermogen die aangetast is

Ernstige klachten:

–          Kortademigheid of ademhalingsproblemen

–          Pijn op de post

–          Problemen met praten en beweging.

Bij klachten laat je altijd testen bij de GGD. Bij ernstige klachten zoek direct medische hulp!

Coronaclaim

Heb jij door corona schade geleden, of dit nu zakelijk of privé is, dan helpen wij jou graag met indienen van een corona claim. Open Legal Advocaten heeft de afgelopen jaren kennis opgebouwd over corona waardoor wij jou dan ook op de juiste manier kunnen helpen met het opzetten van een goede claim. wij onderscheiden namelijk de fictie van de werkelijke feiten en zullen deze dan ook duidelijk benoemen. Bij ons staan de rechten en vrijheden van de klanten bovenop!

Heb jij een horecabedrijf die jij door de maatregelen maandenlang hebt moeten sluiten, ben je je baan verlopen of heb je bijvoorbeeld een coronaboete, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen jouw corona claimdan met juridische ondersteuning aanvechten. Wij hebben contact met medisch-wetenschappelijk deskundigen en experts op het gebied van COVID-19. Zij zullen ons dan ook zeker de bruikbare informatie geven en onze slagingskansen zullen dan alleen maar stijgen. Wij zullen jouw rechten en vrijheden daarom ook altijd beschermen!

https://openlegal.nl/corona-claims/

Gerelateerde artikelen

Kleine leningen zijn vaak ook mogelijk voor mensen met een BKR notering

Wat kun je doen met een dierenverzekering? En waarom kun je deze dekking goed gebruiken?

De restaurants mogen weer open… en nu?