Winkelverkenner
Image default
Auto’s en Motoren

Kilometerregistratie bijhouden met auto tracker

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Het bijhouden van zakelijke ritten in een schriftje of boekje dat rondzwerft in een auto. Het is tijdrovend, vreselijk inefficiënt en zorgt voor een grote kans op fouten. En het moet uiteraard ook nog digitaal worden gemaakt als de Belastingdienst er om vraagt. De oplossing is simpel. Wist u dat u kilometerregistratie kunt bijhouden met een auto tracker?

Kilometerregistratie

Aan de hand van een auto tracker kunt u geautomatiseerd uw kilometerregistratie bijhouden. Niets meer handmatig, gewoon volledig online en automatisch verzorgd. De auto tracker houdt al uw ritten bij. Denk hierbij aan het start- en stopadres, postcodes en plaatsen, de kilometerstanden en het karakter van de rit. Het karakter geeft aan of er zakelijk of privé is gereden.

Keurmerk ritregistratie

Er zijn veel leveranciers van kilometerregistratiesystemen. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen is het Keurmerk Ritregistratiesystemen in het leven geroepen. In het kort vaak Keurmerk ritregistratie genoemd. Dit keurmerk houdt in de gaten of er is voldoen aan alle eisen van de Belastingdienst, of wordt voldaan aan alle eisen die er zijn op het gebied van privacy en persoonsgegevens én of een kwalitatieve organisatie achter zit. TrackJack Europe was een van de eerste leveranciers in Nederland die het keurmerk ritregistratie ontving en is sindsdien nog steeds koploper op de markt.

Auto tracker

Met een auto tracker in uw auto of bedrijfswagen worden locaties en ritten bijgehouden. Ook fijn als u wilt weten waar een auto is, is geweest of naartoe gaat. Het systeem wordt niet zichtbaar ingebouwd in de wagen en registreert alles vanzelf. U hoeft enkel in te loggen op het online account of app voor smartphone om alle inzichten direct te krijgen. Exacte locaties, ritten, stoptijden, pauzes en meer. De auto tracker voorzien van kilometerregistratie maakt het u een stuk makkelijker.

https://www.trackjackeurope.com/kilometerregistratie/