Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Online agenda’s kopen

Veel mensen hebben tegenwoordig al de afspraken in de agenda op de mobiel staan, maar er zijn ook nog genoeg mensen die het veel liever gewoon met pen en papier vastleggen. Voor die mensen is het dan ook belangrijk dat je een agenda hebt waar je een beetje fatsoenlijk in kan schrijven en die het ook het hele jaar gaat uithouden. Er zijn dan natuurlijk een heleboel verschillende opties waar je gebruik van kan maken, maar we hebben hier in ieder geval eventjes een paar van de beste opties op een rijtje gezet waar het aankomt op online agenda’s en notitieboeken aanschaffen. Als jij dus nog op zoek bent naar een goede plek om je notitieboeken en soortgelijk gerei aan te schaffen moet je snel verder lezen!

Een mooie agenda online bestellen

Als je een agenda online gaat bestellen dan is het een goed idee om ervoor te zorgen dat je dit doet bij een verkoper met een goede reputatie. Je kan bijvoorbeeld een Moleskine agenda online bestellen. Je hebt dan ook altijd het recht bij deze winkel om je bestelling 30 dagen te herroepen, dus dat is handig als het toch niet blijkt te zijn wat je in gedachte had. Er zijn ook een hele hoop verschillende types om uit te kiezen. Dan hebben we het zowel over de type kaft die gebruikt wordt, maar ook het papier wat erin zit. Je kan kiezen uit standaard, blanco, gelinieerd, geruit, en gestippeld papier. Dat is natuurlijk vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur. Je hebt ook de keuze uit hardcover en softcover kaften.

Een notitieboek is ook heel handig

Je hoeft natuurlijk niet per se een agenda in gedachte te hebben en moleskine notitieboeken komen in een heleboel soorten en maten, maar het meest interessante versie die wij hebben gezien is de smart notebook die het bedrijf verkoopt. Dit notebook zal ervoor zorgen dat al je notities ook direct worden overgenomen en digitaal worden opgeslagen via de app. Op die manier raak je nooit je notities kwijt ongeacht wat er met het notitieboek zelf gebeurd. Je krijgt er ook een speciale pen bij die je door middel van usb kan opladen, en meer dan genoeg vulling zodat de pen het lang gaat uithouden. Je hebt natuurlijk ook gewoon normale notitieboeken die het bedrijf verkoopt, maar als je op zoek bent naar een manier om de productiviteit te verbeteren is de smart notebook het overwegen waard.

Een schetsboek kan je ook makkelijk online aanschaffen

Ook een schetsboek bestellen kan je zonder enige problemen makkelijk online in orde maken. Je kan dan natuurlijk het beste gaan voor blanco papier, maar dit is natuurlijk ook deels persoonlijke voorkeur. Voor mensen die vaak meer technische tekeningen en schetsen moeten maken kan het natuurlijk handig zijn om ervoor te zorgen dat je juist ruitjes papier hebt. Dit gaat aan het einde van de dag natuurlijk vooral neerkomen op het doel dat je zelf hebt met het schetsboek, maar je hoeft je geen zorgen te maken over een gebrek aan kwaliteit in het papier.