Winkelverkenner
Image default
Dieren

Orijen puppy: het perfecte voer om je puppy op te voeden

Orijen Puppy

Een van de beste puppyvoeders op de markt is Orijen Puppy. Orijen is een Canadees merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige hondenvoer. Het was het eerste merk dat een puppyvoeding maakte met één enkele eiwitbron, en sindsdien is het de standaard in puppyvoeding. Het Orijen Puppy voer is gemaakt met een single-source zalm eiwit dat zowel vis als ei vrij is. Dit maakt het een uitstekende keuze voor honden met een allergie voor vis of eieren, of die gevoelig zijn voor natriumthiosulfaat, dat in veel hondenvoer op basis van vis zit. De zalm is ethisch verkregen en duurzaam gekweekt, wat bijdraagt aan een gezonder milieu voor ons allemaal. Het eiwit in Orijen is niet alleen afkomstig van zalm. Er zit ook kalkoenmeel, eieren en linzen in. De mix van verschillende eiwitten maakt dit hondenvoer evenwichtiger en voedzamer dan voer met alleen zalm, zonder het risico op een allergie. Het voer bevat hoogwaardige vetten en essentiële vetzuren die van vitaal belang zijn voor de groei en ontwikkeling van uw hond.

 

Blue Buffalo Wilderness High Protein Puppy Voedsel

Blue Buffalo Wilderness High Protein Puppy Voedsel is perfect voor honden in de groei. De eiwitrijke formule bevordert een gezonde groei en het natuurlijke instinct om te jagen en te foerageren, terwijl het single-source eiwit volledig vis- en eivrij is, waardoor dit een geweldige voeding is voor honden met allergieën. Het eiwit in de Wilderness Puppy is afkomstig van lam en kip, dat vervolgens wordt verrijkt met vitaminen en mineralen. Blue Buffalo gebruikt een speciale techniek, proteïnebronverrijking genaamd, om de vitaminen en mineralen toe te voegen, die het eiwit beschermt tegen denaturering (wanneer eiwitten hun gunstige eigenschappen verliezen). Blue Buffalo Wilderness Puppy Food is ook gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zoals lijnzaad, zalmolie en probiotica, die goed zijn voor het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond. Het voer wordt ook geleverd in kleinere brokjes, die makkelijker te knijpen zijn voor opgroeiende puppy’s.

 

Fromm Puppy Gold Nutritionals

De Fromm Puppy Gold Nutritionals is een hoogwaardige puppyvoeding die perfect is voor opgroeiende honden. Het single-source eiwit is zalm- en haringmeel, dat is verrijkt met vitaminen en mineralen om een gezonde groei en ontwikkeling te bevorderen. De ingrediënten in de Fromm Puppy Gold Nutritionals hebben ook een hoge biologische waarde (BV), wat betekent dat ze veel eiwitten bevatten en gemakkelijk te verteren zijn. Dit is belangrijk voor opgroeiende pups, die een onvolgroeide spijsvertering hebben die minder efficiënt is. De BV van de Fromm Puppy Gold Nutritionals is 83%, een van de hoogste BV’s op de markt. In vergelijking met een gewone puppyvoeding, die een BV van ongeveer 70% kan hebben, is de Fromm puppyvoeding veel voedzamer. Het voer bevat ook probiotica om de spijsvertering te bevorderen en zalmolie voor een gezonde huid en vacht. De brokjes zijn ook speciaal ontworpen voor het puppygebit, zodat ze gemakkelijk te vermalen zijn.

 

Conclusie

Bij het kiezen van het beste puppyvoer voor uw opgroeiende puppy, wilt u een voer met het juiste gehalte aan eiwit, vet, vitaminen en mineralen die specifiek zijn voor puppy’s. Het dieet van een puppy moet hoger in eiwitten en lager in koolhydraten zijn dan het dieet van een volwassen hond, omdat het lichaam van een puppy groeit, en groeiende cellen meer eiwitten nodig hebben. Puppyvoeding bevat meer eiwitten en minder koolhydraten dan volwassen voeding, waardoor het beter geschikt is voor groeiende pups. Niet alle puppyvoeding is echter gelijk. Zorg ervoor dat het voer dat u koopt de juiste ingrediënten bevat voor opgroeiende puppy’s, zoals hoogwaardige eiwitten, probiotica en toegevoegde vitaminen en mineralen, en dat het speciaal voor puppy’s is ontwikkeld. Door puppyvoeding van hoge kwaliteit te kiezen, kan uw puppy uitgroeien tot een gelukkige, gezonde hond.

https://www.petfooddiscount.nl/content/ecostyle-hondenvoer