Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Sporttassen voor iedereen, voor elke sport

Bij veel sporten heb je uitrusting nodig. Deze uitrusting zal je iedere keer als je jouw sport beoefend mee moeten dragen naar de sporthal of veld. Hier heb je een sporttas voor nodig. Sporttassen zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Welke sporttas kan je het beste kiezen voor jouw sport? Hoeveel tassen voor sport zijn er beschikbaar?

 

Verschillende soorten sporttassen

Bij de ene sport heb je meer uitrusting of kleding nodig dan bij de andere sport. En zelfs binnen dezelfde sport kan het nogal verschillen hoeveel je nodig hebt. Een keeper bij hockey bijvoorbeeld heeft veel meer uitrusting nodig dan de gemiddelde veldspeler bij hockey. Verder geldt hoe zwaarder de uitrusting hoe moeilijker het wordt. Daarom kan je ook kiezen om: een sporttas op wieltjes of een rugtas met voldoende ruimte voor uitrusting te kopen. Dit maakt het vervoer van jouw uitrusting en sportkleding een stuk gemakkelijker. Naast tassen voor sportkleding en uitrusting voor individuele spelers zijn er ook tassen voor materialen verkrijgbaar. Je kan hierbij denken aan: ballentassen, battassen, hordentassen en markeringsdots tassen.

 

De teamtas

Ben jij een coach dan kan je er ook voor kiezen om een grote teamtas mee te nemen voor jouw team. In een grote teamtas past heel erg veel. Er is genoeg ruimte voor shirts en broeken. De teamtas wordt uiteraard geleverd met wieltjes vanwege het grote gewicht dat in deze tassen past.

 

Bedrukken van sporttassen

Het is natuurlijk voor een team handig om dezelfde tassen te dragen. Wil jij dit ook voor jouw team? Laat dan de tassen bedrukken met de sponsor of teamnaam.

Sporttassen zijn er in veel verschillende maten voor veel verschillende sporten. Zo zijn er teamtassen of tassen voor individuele spelers. Als de uitrusting voor jouw sport best zwaar is kan je tevens kiezen voor tassen met wieltjes of rugzakken die je met gemak op je rug kan dragen.

Jenisport.nl is de specialist in sporttassen en het bedrukken van sporttassen. Van teamtassen tot opbergtassen en sporttas met wieltjes.

Gerelateerde artikelen

Optimaliseer de geluidservaring in uw ruimte door een plafond op maat aan te laten meten

Taxi Nijmegen

Dames Sportkleding & Dames Sportshirts