Winkelverkenner
Bedrijven

Taxi Nijmegen

Mijn moeder woont net buiten Nijmegen. Het openbaarvervoer is bijna onmogelijk en zelfs heb ik geen auto, daarom neem ik altijd een Taxi naar Nijmegen. Taxi Nijmegen D.T.C heeft echt hele fijne service. Het instaptarief is zelfs €0,-! Daardoor zijn de taxiritjes niet eens zo duur.

Op reis

Mijn moeder en ik hebben besloten om samen een week naar New York te gaan. Mijn moeder heeft niks met auto’s die geparkeerd blijven op Schiphol. Ze is bang dat ze gestolen worden of dat er iets uit de auto wordt gejat. Daarom zochten wen een Taxi in Nijmegen naar Schiphol. Taxi D.T.C hanteert hiervoor een standaard tarief. Dat paste ook nog eens in ons vakantie budget.

Goede service

Waarom ik altijd voor Taxi Nijmegen D.T.C kies, omdat je nooit lang hoeft te wachten. Ze zijn binnen 10 á 15 minuten bij je. Daarnaast hebben ze scherpe prijzen en kun je makkelijk betalen: contant, pin, creditcard of je rijdt op rekening. Daarnaast zijn ze 24/7 bereikbaar.

Goede chauffeurs

We hadden een goede chauffeur in de taxi van Nijmegen naar Schiphol. Hij was erg vriendelijk. Bij Taxi Nijmegen D.T.C draait het allemaal om de service, gastvrijheid en stipt op tijd zijn. Door deze luxe, neem ik bijna nooit meer het openbaarvervoer. Onze vakantie was geslaagd. We hoefden ons ook geen zorgen te maken over hoe we terug kwamen. Want Taxi Nijmegen D.T.C haalde ons ook weer op.

Website bezoeken