Winkelverkenner
Woning en Tuin

Tiny house bouwen en maken op shroeffundering

Tiny house bouwen? Hier wat tips

Zit je er al langer te overwegen een tiny house te bouwen in je eigen tuin, op een eigen stuk terrein of elders? Goed idee, want tiny houses zijn erg populair als alternatieve woningbouw én zelfstandige ruimte. Het bouwen van een tiny house kan wellicht wat uitdaging bieden. Waar moet je beginnen, welke materialen en hoe krijg je het zo zelfvoorzienend mogelijk! Bij WSF Schroeffundering geven we je tips en adviezen voor het goed bouwen en maken van een tiny house.

Het begint natuurlijk bij de basis: een goede fundatie

Een overzicht hebben van de to do’s en aandachtspunten bij een project is natuurlijk een prettige manier van werken. In dit verhaal willen we vooral stil staan bij de basis en dat is de fundatie. Laten we beginnen met zeggen dat iedereen een tiny house kan bouwen en dat ook kan doen op elke type ondergrond. Speciaal voor deze type huisjes heeft WSF Schroeffundering uitstekende oplossingen in de vorm van schroeffundering en fundamenten afgestemd aan deze kleine huisjes.

De voordelen van schroeffundering voor tiny houses

Inden je zoekt naar een kostenbesparende én efficiënte manier van fundatie dan is schroeffundering de beste oplossing. Deze nieuwe manier verovert steeds meer marktaandeel in Nederland en vindt ook haar weg naar de aanleg van complete ecodorpen en zelfs traditionele woningbouw. Waarom kiezen steeds meer bedrijven en particulieren voor onze fundatietechniek?

Voordelen van schroef fundatie bij WSF

Niet graven, geen beton storten!
Schroeven die als basis van een fundering vormen, dat is apart niet waar? Helemaal niet! Het juist de meest efficiente vorm van fundering omdat schroeven in elke type ondergrond te plaatsen zijn. Het is daarnaast ook velen malen sneller te plaatsen en kan ook nog eens met stuk minder zwaar materiaal. Dit is goedkoper én beter voor het milie -> Zeer geschikt voor Pfas bouw!

In elke formaat leverbaar.
Dankzij verschillende wanddiktes en buisdiameters ( deze variërend van 60mm diameter tot 140mm ) stemmen we per project af welke schroeven de beste ondersteuning bieden en de juiste belasting kunnen dragen. We kunnen zelfs schalen naar wanddiktes van 3mm tot 10mm voor kleine projecten, zoals in de tuin voor een fundatie voor een veranda, tuinhuisje, de schutting of een tuinmuur.

Meer dan 10 jaar ervaring.
Met meer dan 10 jaar ervaring behoren we tot dé specialisten als het gaat om schroeffundering. We blijven continu innoveren om voorop te lopen in de markt. Zo hebben wij een met onze laatste innovatie wederom een geweldig product in handen: De massieve schroefpunt! Hiermee monteren wij tot diep in de vaste- of zelfs oerlaag. En zit je met een (te) zachte bodemstructuur? Dan passen wij hier maatwerk op toe voor de juiste fundatie.

Binnen 4 weken is de fundatie voor jouw tuinhuis, garage of tiny house klaar

Zijn je plannen concreet en wil je beginnen met je eigen zelfstandige ruimte of tiny house? Maak dan een afspraak met met montageteam van WSF. Onze monteurs kunnen binnen 4 weken op locatie de funderingen plaatsen met grote deskundigheid zodat je een geruststellend gevoel hebt dat de basis goed staat.

https://schroeffundering.nl/