Winkelverkenner
Image default
Aanbiedingen

Verhuurmakelaar in Twente nodig? Bel Marcel Kon

Verhuurmakelaar in Enschede, Hengelo en Almelo

Wilt je woning verhuren om het te gebruiken als een belegging? Dat is gezien de huidige woningmarkt misschien geen slecht idee natuurlijk. En uiteraard kun je dat ook zelf doen. Je kunt je huis beschikbaar stellen voor bepaalde tijd en je vraagt huur elke maand. Maar het is niet zo makkelijk als je denkt. Als je een woning verhuurt voor huurinkomsten, dan kom je al gauw in contact met wetten, regels en verplichtingen. Voor juist zulke gevallen kan verhuurmakelaar Marcel Kon een uitkomst bieden in regio Twente.

Je huis overal zichtbaar | Van Denekamp tot aan Almelo

Reclame maken, adverteren, zichtbaarheid op websites. Heb je daar ook al over nagedacht als je zelf een huis gaat verhuren? Waarschijnlijk niet. Een verhuurmakelaar denkt dus juist aan dit soort zaken. Wij plaatsen een advertentie met jouw vrijstaande woonruimte op websites waar huurders veel zoeken naar nieuwe woonruimte. We houden natuurlijk de Nederlandse woningmarkt goed in de gaten en weten waar we moeten zitten om vraag en aanbod voor huurwoningen met elkaar zo goed mogelijk te matchen. En zijn er geïnteresseerde voor jouw huis? Dan organiseren wij een bezichtiging met begeleiding en toelichting. Een stukje ontzorging dus!

Wie gaat uiteindelijk je huis of appartement huren?

Goed, er zijn huurders die graag je huis of appartement direct willen huren. Wat nu? Als verhuurmakelaar voor de regio Enschede , Almelo, Hengelo en Borne doen we een check. We lopen de persoonsgegevens na om te achterhalen wat de financiële situatie is van de huurder. Hierbij wordt o.a. getoetst of het inkomen toereikend is. Hiermee voorkom je dat je huurder in betalingsproblemen komt en jij als verhuurder geen huur meer kunt ontvangen.

Wij helpen meet het opstellen van de huurovereenkomst

De huurovereenkomst is een belangrijk document. Deze overeenkomst moet zorgvuldig opgesteld worden én voldoen aan alle wettelijke eisen. Hierin staan o.a. afspraken zoals onderhoudsverplichtingen, betalingstermijnen en verplichtingen en regels t.a.v. het gebruik van het huis. Marcel Kon makelaar kan dit overeenkomst opstellen en zorg dragen dat deze tijdig verlengt en beëindigd wordt. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Woning inspecteren door een expert

Alvorens je je huis wilt gaan verhuren komt de verhuurmakelaar van Marcel Kon het huis eerst goed controleren en inspecteren. Wij moeten weten in welke staat het huis verkeert en dat doen wij op regelmatige basis. Hiermee zorgen we ervoor dat het huis in goede staat blijft en dat mankementen tijdig doorgegeven worden aan de eigenaar.

Tip: Huis kopen in Enschede, Hengelo of Almelo om deze te verhuren? Houd dan het woningaanbod van Marcel Kon in de gaten.

 

‘ik heb een conflict met de huurder, wat nu?’

Helaas komt het regelmatig voor dat je als verhuurder in een conflict situatie terechtkomt met je huurder. Als verhuurmakelaar kunnen wij in deze situaties als bemiddelaar optreden zodat de situatie snel en adequaat opgelost wordt. Dit scheelt veel tijd en moeite voor beide partijen.

Last but not least: de opbrengsten van verhuur

Natuurlijk wil je weten wat er onder aan de streep voor je overblijft. Onze slimme financiële specialisten houden dit voor je netjes bij en brengen periodiek in kaart wat je aan opbrengsten heb gegenereerd aan woningverhuur. Wij maken daarnaast transparant wat onze buimiddelingskosten zijn geweest zodat hierover ook geen twijfel ontstaat.

Vind je het lastig een woning te verhuren in Enschede, Hengelo of Almelo. Wij helpen je graag verder en kunnen op korte termijn schakelen, zo wordt het voor jou als verhuurder makkelijker om je woning te verhuren!

https://www.marcel-kon.nl