Winkelverkenner
Bedrijven

Toe aan iets nieuws?

Verbouwen of verhuizen is meestal niet de meest ideale keuze. Gelukkig zijn er veel manieren om jouw huis weer sfeer te geven. Naast het inrichten van jouw interieur heb je naast meubels ook wanddecoratie en woonaccessoires die ervoor kunnen zorgen dat jouw huis weer sfeer krijgt. Wanddecoratie bepaalt voor een groot deel de uitstaling van je huis. Je kan denken aan een wandklok, schilderijen of een wandrek. Wanddecoratie is niet meer weg te denken uit het interieur van tegenwoordig. Voor elk soort interieur is er wel een bijpassend wanddecoratie. Of je nu een landelijk, modern of industrieel interieur hebt, er zijn vele varianten wanddecoraties voor iedere stijl en wooninrichting. Ook zijn er veel mogelijkheden als je hout op de muur hebt. Creëer de sfeer die je zoekt, er is van alles mogelijk! Er zijn ook vele voordelen verbonden aan wanddecoratie die ik graag met je wil delen.

Sfeervol karakter
Wandecoratie geeft een stijlvolle sfeer en wordt dan ook vaak toegepast in kantoren, ziekenhuizen, zorgcentra, winkels, showrooms, verenigingen en bij openbare gelegenheden. Door de vele keuze in wanddecoratie zorgt het voor een unieke en persoonlijke sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Digitale print naar keuze
Voor het kiezen van wanddecoratie hoef je niet meer naar de winkel. Je kan tegenwoordig geheel naar jouw eigen wens de wanddecoratie eenvoudig online ontwerpen. Zo kan je bijvoorbeeld een oude zwart wit foto van je huisdier als wanddecoratie kiezen, of een eigen samenstelling van meerdere afbeeldingen.

Milieuvriendelijk
Wanddecoratie wordt met een latex-printer op waterbasis geprint, dit maakt het materiaal zeer milieuvriendelijk. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken als er water op de muur komt. Het is namelijk waterproof en het beschikt over de B1 en M2 brandcertificeringen.

Ben je door het lezen van dit artikel onder de indruk geraakt? En kan je niet wachten om jouw wanden te decoreren met leuke wanddecoraties? Neem dan eens een kijkje op de website van Style4walls.

Website bezoeken