Winkelverkenner
Image default
Aanbiedingen

Tot rust komen in een hottub

Het wordt een steeds populairder item en je ziet ze steeds vaker in de tuin staan, en denk je dan zelf ook niet van had ik maar een hottub in de tuin? Voor dat je een hottub aanschaft moet je een paar dingen weten, waardoor je zeker een hottub wilt hebben! Namelijk verschillende voordelen die je zeker goed gaan doen! Wil je hier meer over weten? Lees deze blog dan snel door!

Nog nooit zo’n fijne nachtrust gehad

Als je moeite hebt met in slaap komen of doorslapen dan is een hottub ideaal. Uit onderzoek van de universiteit van Texas blijkt dat een warm bad voor het slapen de slaap verbetert. Proefpersonen die gingen slapen voordat ze een warm bad hebben genomen doen er gemiddeld 25 minuten over om in slaap te vallen, in tegenstelling tot gemiddeld 17 minuten bij proefpersonen die wel een warm bad namen voor het slapen gaan. Daarnaast zou de totale slaaptijd volgens de onderzoekers met een kwartier toenemen na blootstelling aan warm water tijdens de avond. De reden dat een warm bad slaap bevorderend werkt is omdat je lichaam de kans krijgt om zich af te koelen. 

Welke grootte kies jij?

Elke tuin heeft hoeken, en soms kan een hoek zeer saai zijn. als dat zo is dan is het geweldig om die op te vullen met een hottub. Het grote voordeel van een hottub,  is dat ze weinig ruimte van je tuin in beslag nemen. Je kan er namelijk voor kiezen om de hottub in te laten graven in je tuin. Zo heb je een ingebouwde plek waar je heerlijk in het hete water kan ontspannen. Daarnaast is het genieten van een lekker warm bad in je eigen achtertuin toch echt genieten? Je ligt lekker in een warm bad en bent omringd door je eigen mooie achtertuin.

Welvaere

Wil je meer informatie over een hottub? Neem dan eens een kijkje bij Welvaere. Bij Welvaere heb je keuze uit verschillende modellen hottubs van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kan jij je hottub  zo samenstellen zoals jij dat wilt. Wil je graag meer informatie? Of wil je jouw toekomstige hottub eerst testen in de showroom? Neem dan een kijkje op de website van Welvaere of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://welvaere.nl/