Winkelverkenner
Image default
Energie

Een elektrische boiler kopen?

Een elektrische boiler kopen?

Ruim 10 jaar is elektrischeboiler.eu een begrip in en rond de Benelux. Dankzij eigen import is het voor hen mogelijk A-Klasse merken leveren tegen groothandelsprijzen. Installateurs, particulieren, projectontwikkelaars en andere instanties iedereen is van harte welkom bij elektrischeboiler.eu. Zoek je dus een elektrische boiler, warmtepomp boiler, elektrische cv ketel, elektrische kachel of misschien een anti- kalk systeem, neem eens een kijkje op deze overzichtelijke website en laat je verbazen door de lage prijzen en het ruime aanbod.

Ze kunnen producten snel leveren en alles uit eigen voorraad. Bestel voor 16.00 uur, dan heb je je spullen de volgende werkdag in huis. Maar je kunt natuurlijk ook online te bestellen en dezelfde dag nog afhalen op het depot in Heiloo. 

Wil je de producten liever eerst zien? Dat kan ook. De showroom is op werkdagen geopend tussen 09.00 en 17.00 uur.


Ervaring

Door de jarenlange expertise weten ze bij elektrische boiler exact wat je zoekt en het assortiment is erop ingericht dat er voor elke situatie wel een pasklare oplossing is.

De bekendste merken die ze verkopen zijn o.a. de A-Klasse merken; Wesen, Ariston, DAT, Nofer-Aparici en Wijas. Door de nauwe samenwerking met deze fabrikanten is de kwaliteit altijd goed te waarborgen en kennen ze alle ins & outs van elk product, geen vraag die onbeantwoord blijft bij elektrischeboiler.eu. 

 

 

 

Experts

De producten in het assortiment bij elektrischeboiler.eu worden uitvoerig geselecteerd en bestudeerd de aanwezige experts en deze experts worden doorlopend getraind om je zo goed mogelijk verder te kunnen helpen en zo de juiste keuze voor jouw persoonlijke situatie te maken.

De informatie op de website is zo uitgebreid mogelijk en ze hebben geprobeerd een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van elk product om het jou nog makkelijker te maken. 

 

Kom je er nog steeds niet uit en wil je liever persoonlijk advies, dan kan je uiteraard 24/7 mailen en zijn ze op werkdagen altijd telefonisch te bereiken of kom gewoon eens langs in de showroom te Heiloo.

https://elektrischeboiler.eu/