Winkelverkenner
Energie

Website laten maken?

vanStijl is een WordPress-websiteontwikkelingsbedrijf dat honderden aangepaste, op WordPress gebaseerde websites heeft ontworpen en ontwikkeld. We hebben unieke aangepaste thema’s, met de hand gecodeerde krachtige plug-ins gemaakt en enkele van de best ogende en functionerende WordPress-websites uitgegeven die er zijn.

We zijn een webontwikkelaar zonder handboeien, wat betekent dat we geloven dat uw website van u is en we beloven dat we de toegang tot uw websitebeheerder nooit zullen blokkeren als u deze nodig hebt. Met onze servicepakketten reageert ons klantenserviceteam altijd snel op uw verzoeken – we reageren bijna altijd op dezelfde dag tijdens reguliere kantooruren (MST), dus er zijn geen dagen, weken of maanden wachten op ons om kritisch te zijn wijzigingen in uw website.

We bouwen professionele websites met WordPress

vanStijl ontwikkelt dagelijks websites die profiteren van de content management kracht die WordPress te bieden heeft. Onze webdesigndiensten van WordPress hebben een volledige reikwijdte en raken bijna elke branche in een of andere vorm. Laat een professionele website maken.

We kunnen kleine websites maken (wat in feite alleen blogs zijn), maar we maken ook sites waarvan je nooit zou kunnen raden dat ze op het WordPress-platform zijn gebouwd, waardoor jij, de klant, alle voordelen hebt die het hebben van een website met WordPress biedt .

Waarom WordPress?

 

Meer dan 50% van ALLE websites die een bekend CMS gebruiken, zijn gebouwd op WordPress

Biedt 30% van de top 10 miljoen websites

WordPress- en contentmanagementsystemen hebben in het algemeen het afgelopen decennium een ​​lange weg afgelegd. Slechts een paar jaar geleden was WordPress gewoon een hulpmiddel om een ​​blog te bouwen. Tegenwoordig is WordPress het meest gebruikte en ondersteunde CMS-systeem op de markt. WordPress is niet alleen een geweldig platform voor het bouwen van blogs, maar het is ook een krachtig publicatieplatform geworden voor professionele en e-commerce websites. WordPress is ook open source, wat betekent dat onze klanten nooit opgesloten worden in een eigen platform of “geboeid” worden aan onze diensten. Dit betekent dat we de loyaliteit van onze klanten moeten verdienen door geweldige service … niet-beperkte toegang, “aangepaste” systemen voor contentbeheer of lastige contracten.

WordPress is het favoriete website-platform voor vanStijl.

Wij werken ook met:

 • Expert WordPress Webdesign Services
 • Onze WordPress-webontwerpdiensten omvatten:
 • webdesign
 • aangepaste thema-ontwikkeling
 • aangepaste plug-in ontwikkeling
 • speciale CMS-toevoegingen
 • aanvullende WP-beveiligingsmaatregelen
  automatisch bijwerken
 • volledige trainingsdemo’s voor elke site
 • en meer

Met onze professionele WordPress-oplossingen voor webontwerp kunt u uw website tot leven brengen, ongeacht grootte, stijl of type; de mogelijkheden voor content management aan het werk zetten die WordPress te bieden heeft.

We bouwen en beheren aangepaste WordPress-websites.

We weten hoe tijdrovend een website kan zijn, dus daarom zullen we al het harde werk doen en de WordPress-websites van uw bedrijf voor u beheren! U hoeft niet langer dure tarieven te betalen voor een ontwikkelaar om wijzigingen aan te brengen in uw website, omdat deze allemaal zijn opgenomen in onze zeer betaalbare websitepakketten. We zijn altijd en overal aanwezig om de online efficiëntie van uw bedrijf te helpen verbeteren.

Krijg meer omzet met een mobiele responsieve website. Waarom niet, het is gratis!

We gebruiken onze mobiele telefoons tegenwoordig voor bijna alles, net als uw klanten. Als uw website niet is gebouwd voor mobiele apparaten, kan dit betekenen dat uw klanten ergens anders naartoe gaan. We willen niet dat u zaken verliest, omdat uw website niet mobiel reageert. Daarom hebben we mobiele en tabletontwikkeling toegevoegd aan onze websitepakketten als een volledig complementaire service!

Dat klopt, gratis!

https://www.vanstijl.nl/online/website-laten-maken/