Winkelverkenner
Image default
Relatie

Trouwen op een bijzondere locatie in Ermelo

 

Trouwlocatie gezocht?

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie en bent u benieuwd of er een locatie is die aan al uw wensen kan voldoen? Bent u een liefhebber van mooie landelijke omgevingen? Vindt u het prettig dat uw wensen geheel centraal staan en dat er niet in beperkingen hoeft te worden gedacht? Dan bent u aan het juiste adres! Er is een bijzondere trouwlocatie beschikbaar die aan uw wensen kan voldoen.

 

Bijzondere trouwlocatie in Ermelo

In de gemeente Ermelo staat een prachtige boerderij waar trouwfeesten kunnen worden georganiseerd. Op de locatie zijn er veel mogelijkheden die variëren van eigen aankleding en catering tot volledige facilitering van uw huwelijksfeest door de locatie. U kan dus de volledige regie zelf houden of juist helemaal ontzorgd worden. Bijkomend voordeel, naast de vrijheid met betrekking tot de aankleding en catering, is dat de locatie in vergelijking met nabijgelegen trouwlocaties hele scherpe prijzen hanteert. U krijgt zodoende echt waar voor uw geld. Ook is het mogelijk om op de trouwlocatie in Ermelo of in de nabijheid hiervan te overnachten.

 

Interesse?

Als uw interesse in onze bijzondere trouwlocatie in Ermelo is gewekt kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden en bepaal samen de perfecte invulling van uw trouwdag!