Winkelverkenner
Image default
Woning en Tuin

Uw tuin laten bestraten? Neem contact op met Egalisee Bestratingen

Zoekt u een vakman die de bestrating Etten-Leur volledig voor u kan verzorgen? Dan is Egalisee Bestratingen een zeer geschikt bedrijf om in te schakelen. Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw bestrating vakkundig aan te leggen. Dit kan reguliere bestrating of sierbestrating zijn. U kunt dan denken aan het aanleggen van een stoep, tuinpad, parkeerterrein, oprit, terras of trap. Daarbij heeft u keuze uit divers steen of tegelsoorten tegen scherpe prijzen.

Keramische tegels

Zo kunt u keramische terrastegels leggen. Tegels werden vroeger vooral in huis gelegd. Maar nu zijn er ook natuurstenen tegels die speciaal gemaakt zijn voor buitenshuis. Hiermee kunt u een mooi terras of tuinpad laten aanleggen. Deze zijn gemaakt van klei, zand en mineralen. Door deze zeer heet te bakken worden de tegels keihard gemaakt. Wanneer u voor tuintegels gaat kijken is het slim om te kiezen voor A-kwaliteit tegels. Omdat deze het best bestand zijn tegen de Hollandse weersinvloeden. Egalisee Bestratingen  gebruikt alleen de hoogste kwaliteit tegels. Deze zijn afkomstig uit Italië of China en hebben weinig onderhoud nodig. Voor de aanleg van keramische buitentegels is een stevige, waterdoorlatende ondergrond van de afwerklaag belangrijk. De medewerkers van Egalisee zullen het zand mengen met een “ondergrondversteviger”. De ondergrond wordt vochtig gemaakt en de natuurtegels worden aangebrand.

Hardsteen

Voor uw tuin kunt u ook kiezen voor hardsteen. Het voordeel van hardsteen is dat deze zeer lang mee gaat, niet van kleur verandert en er geen krassen op komen (Chinees hardsteen is hier een uitzondering op). Om onkruid te voorkomen kunnen tegels gevoegd worden met een speciale mortel.

Halfverharding

Als u een oprit wil laten aanleggen kunt u kiezen voor stenen, tegels of halfverharding. Het voordeel van halfverharding is dat het goed water door laat. Waardoor regenwater zelf de tuin in zakt en er minder plassen ontstaan. Bij halfverharding kunt u kiezen uit de volgende soorten: boomschors, split, grint of houtsnippers.

https://www.egaliseebestratingen.nl/