Winkelverkenner
Toerisme

Vakantie + Kinderen = Twente

Wanneer je met de kinderen op vakantie gaat, is een camping een logische keuze. Kamperen is een stuk betaalbaarder dan een hotel en de betere kindercampings hebben allerlei faciliteiten om de kids bezig te houden. Een zwembad, natuurlijk, of een speeltuin. Maar ook een animatieteam dat precies weet hoe ze de aandacht vast houden. Daardoor hebben de kinderen een hele fijne middag, en hebben jullie zelf even rustig de tijd om een boekje te lezen, een goed gesprek te voeren of een beetje bij te slapen.

Iedereen die al eens met kinderen op pad is geweest weet dat een lange autorit niet de meest ideale start van je vakantie is. Daarom is Twente zo een geweldige bestemming. Het is lekker dichtbij en hoewel het echt een stuk van Nederland is, waan je je er zo in het buitenland: de natuur, de vele landgoederen doen je zo in het buitenland wanen. En als je dan ook nog gastvrij in het Twents wordt is het vakantiegevoel helemaal compleet.

Naast natuur en leuke steden kent Twente nog veel meer attracties, zoals Avonturenpark Hellendoorn, waar de kinderen helemaal uit hun dak kunnen gaan. En, ook niet onbelangrijk, de streek kent een groot aantal familiecampings en kindercampings. Deze campings zijn helemaal gericht op jullie: ouder(s) met jonge kinderen.

De vele kindercampings op Twente doen er alles aan om de kinderen los te weken van hun smartphone. Dankzij de goede faciliteiten en het ervaren animatieteam zullen je kinderen al snel ontdekken dat buitenspelen eigenlijk veel leuker is. Dat je op de camping razendsnel vriendjes maakt om mee te spelen is een dikke plus, waardoor ze ook de rest van de dag grote lol hebben..

Op www.visittwente.nl hebben we een mooi overzicht gemaakt van de beste kindercampings in onze regio. Bekijk het aanbod en boek direct jullie komende vakantie. Het is tijd voor Twente!