Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Wonen in Leusden

Leusden is een prachtige plek, het is dan ook geen verrassing dat je wilt gaan wonen in Leusden. Misschien ben je wel opzoek naar huurwoningen in Leusden of heb je zojuist een huis gekocht in Leusden. Het maakt niet uit in welke van deze twee situaties je zit, wij gaan je op weg helpen! We gaan het eerst even hebben over een paar dingen die je kunt doen als je woont in Leusden.

Wat is er te doen in Leusden?

Als je in Leusden woont dan is er natuurlijk genoeg te doen om je heen, je bent namelijk zo in Amersfoort en Utrecht. Maar in Leusden zelf is ook genoeg te beleven, je kunt hier rustige plekken vinden waar je heerlijk kunt wandelen, bijvoorbeeld:

–          Een wandeling maken door het prachtige Lockhorsterbos

–          Genieten van natuurgebied De mossel

–          Maar het mooiste natuurgebied in deze omgeving is zeker het Treekerpunt waar je een pannenkoek kunt eten tussen het heidegras.

Wonen in Leusden

Als je wilt wonen in Leusden kan je op zoek gaan naar huurwoningen in Leusden. Vooral als je in Amersfoort werkt, is zoeken naar huurwoningen in Leusden een goed idee. De kans op het vinden van een betaalbare woning is groter dan in de drukke stad, daarnaast is de rust die je hier kunt vinden ook fijner als je daar van houdt.

Leusden is vooral een plek waar hoger opgeleiden hun woonplek vinden. Er zijn verschillende wijken met gezellige een gezin woningen of luxe, grote vrijstaande woningen, zo is er voor ieder wat wils. Daarnaast is het ook een top locatie, in het midden van het land, dat goed bereikbaar is en veel te bieden heeft qua winkels, cultuur en recreatie. Leusden is ook ontzettend kindvriendelijk en veel jonge ouders verhuizen dan ook naar deze plek, zo kunnen de kinderen nog ouderwets samen opgroeien in een veilige wijk.