Winkelverkenner
Image default
Geschenken

Een trouwring Den Haag kopen

Je kunt er eigenlijk niet om heen als je gaat trouwen. Er hoort nog altijd een trouwring bij. De trouwring is een symbool van jullie eeuwig aan elkaar beloofde liefde. Dat kan natuurlijk op veel meer manieren, maar de trouwring blijft een klassieker. Als Hagenees of Hagenaar wil je natuurlijk een trouwring Den Haag kopen. En terecht. Gelukkig kun je ook in Den Haag terecht voor je trouwring. Dat is een goed begin, maar er zijn nog veel meer aspecten om over na te denken. 

 

Goud of zilver?

Allereerst de vraag: goud of zilver? Dat bespreek je misschien vast met je aanstaande, maar het kan best dat jullie niet dezelfde basis voor ogen hebben. In principe is het zo dat zilvertinten beter staan wanneer je een lichte huid hebt. Dit zie je het meest eenvoudig aan je aderen: zijn ze blauw door je huid, dan is zilver de betere optie volgens het boekje. Goudtinten en ook koper passen dan weer beter bij donkerdere huiden. Dat zie je aan meer groen gekleurde aderen door je huid. 

 

Meer tinten en details

Natuurlijk heb je te maken met verschillende tinten goud en zilver en zijn daar ook nog allerlei overwegingen in te maken. Het is vooral de vraag of je dezelfde ring wil. Dat hoeft natuurlijk niet, maar geeft wel aan dat jullie ringen en dus jullie als setje bij elkaar horen. Naast de kleur voor de basis kun je ook overwegen of je wel of geen stenen in de ring wil laten verwerken. Het is maar net wat je liever aan je hand hebt: een simpele ring of juist een uitbundige ring. 

 

Ga langs

Hoe dan ook is het verstandig om langs de juwelier Den Haag te gaan. Niet alleen om zeker te weten dat je passende ringen hebt, ook om je te oriënteren op de mogelijkheden of te laten adviseren over de opties. Je kunt online al beginnen met je oriëntatie en natuurlijk bedenken hoe sober of uitbundig je de ringen hebben wil. Met die informatie kun je bij de juwelier Den Haag terecht voor advies en het laten maken van jullie ringen. Dan hoef je in ieder geval niet nog een keer terug als je nog geen idee hebt wat je wil. 

Tip: Goudenhaag.nl