Winkelverkenner
Image default
Aanbiedingen

De beste online winkel voor al je motorkleding

Wil je goede motorkleding en een stevige helm kopen? Dan raden wij hiervoor Goedhart Motoren webshop aan. Hier kun je namelijk een goed motorpak en de beste helmen inslaan. Dat is namelijk erg belangrijk als je op een motor gaat rijden. Niet alleen is de juiste motorkleding en een goede helm essentieel, maar het biedt ook bescherming en warmte. Op een motor rij je meestal snel en dan is warme kleding fijn. Daarnaast is de kans op uitglijden er nog altijd, maar met de juiste kleding zal de schade aan jezelf een stuk minder zijn. 

 

Kies een goede helm uit 

Als je op zoek gaat naar een goede helm, dan willen we je aanraden te kijken naar systeemhelmen. Een systeemhelm is namelijk erg veelzijdig en een van de beste helmen tussen alle soorten motorhelmen. Net zoals een integraalhelm biedt het veel stevigheid en veiligheid, maar je kunt er veel meer mee doen. De kinbak van een systeemhelm is vaak te openen of sluiten naar je eigen wens. Daarnaast is een systeemhelm altijd makkelijk op te doen. Daarnaast zijn systeemhelmen vaak de stilste optie die je hebt en zal er niet veel geluid doorheen komen. 

 

De beste motorpakken 

Ook een goed motorpak is belangrijk als je motor gaat rijden. Een goed motorpak bestaat uit een stevige en warme jas, een goede broek en een stevig paar schoenen. Hiermee ben je volledig beschermd als je valt en daarnaast is de warmte ook erg fijn, vooral als je snel moet rijden in de wind. In de meeste motorpakken zitten beschermers ingebouwd, waardoor je minder hard neer zal komen als je eventueel valt. Zo worden je schouders, ellebogen en knieën goed beschermd. Motorpakken zijn vrijwel altijd in simpele kleuren zoals zwart en grijs en beschermen je lichaam geheel tijdens het vallen. Koop dus naast een goede helm ook zeker een goed motorpak.