|
Er zit natuurlijk voor iedereen een verschrikkelijke tijd op. De tijd is misschien wel het zwaarst geweest voor eigenaren van horecaondernemingen. Toch lijkt er voorzichtig een lichtje aan het eind van de tunnel zichtbaar te worden. Met het alsmaar stijgende percentage gevaccineerden in Nederland kan zelfs de horeca voorzichtig weer denken aan heropening. Deze heropening zal echter wel onder strenge voorwaarden gebeuren. In deze blog vertellen we je waar je als horeca eigenaar aan moet denken als je straks weer ‘los mag’! AfstandDe afstand tussen tafels, paden en bezoekers zal ook bij heropening nog ontzettend belangrijk blijven. Het is daarom belangrijk om de horecaonderneming zo ruim mogelijk in te richten. Neem hierin het zekere voor het onzekere. Liever één of twee klanten minder in de zaak, dan een gesloten zaak omdat er niet voldoende afstand bewaard kan worden. VoorlichtingHet is belangrijk om je personeel zo goed mogelijk in te lichten over de gewenste handelwijze tijdens het werk. Als het personeel zich niet aan de regels houdt, dan ben jij daar als eigenaar de dupe van. Het goed trainen en voorlichten van je eigen personeel is daarom raadzaam. Hoe beter het personeel op de hoogte is van de protocollen, hoe beter het personeel deze ook zal naleven. WegwerpproductenWaar het gebruik van wegwerpproducten de laatste jaren steeds meer aan populariteit verloor, zijn ze in 2020 en 2021 terug van weggeweest. Het gebruik van wegwerpproducten is door de coronacrisis enorm populair geworden. Dit komt omdat wegwerpproducten eenmalig van karakter zijn. Plastic bakjes worden bijvoorbeeld maar door één iemand aangeraakt, de eindgebruiker van het product. Na het gebruiken van het product wordt het product weggegooid en is de kans op virusoverdracht geminimaliseerd. Als je een warm gerecht serveert adviseren we je overigens om deze te serveren in aluminium bakjes. Deze houden het eten beter warm! We raden je overigens niet aan om je hele inboedel te vervangen voor wegwerpproducten. De restaurantbezoeker ervaart namelijk meer luxe bij het gebruik van normale producten. Voor nu is het een mooie tussenoplossing, maar als de gehele coronacrisis voorbij is wilt iedereen toch wel heel graag weer van een normaal bord eten!
|
Goed artikel? Deel hem dan op:
Gerelateerde berichten:
- Bureaustoelen kopen: Investeren in comfort en productiviteit Bureaustoelen kopen is een belangrijke beslissing die een grote impact kan hebben op de werkomgeving. Of je nu een thuiswerker bent of een kantoorruimte inricht,...
- Veiligheid en efficiëntie verbeteren door middel van een goederenlift Goederenliften worden veel gebruikt in magazijnen. Meestal voor het transporteren van grote en zware goederen. Deze liften zijn vaak ruimer en sterker dan personenliften, waardoor...
- Populaire cursusmethoden en -benaderingen voor het leren van Frans Frans leren kan een ontmoedigende taak zijn, maar er zijn genoeg populaire cursusmethoden en benaderingen die je kunnen helpen deze prachtige taal onder de knie...
- Het proces van productontwikkeling: Stappen, uitdagingen en succesfactoren Het ontwikkelen van een product is een doordacht en complex proces dat bedrijven doorlopen om een nieuw product op de markt te brengen. Dit proces...
- De wereld van verpakkingsmateriaal Als je er even bij stilstaat, merk je dat verpakkingsmateriaal een cruciale rol speelt in ons dagelijks leven. Het beschermt de producten die we kopen,...
- Professionele Websites voor MKB: de sleutel tot online succes Welkom bij Webzeker Webdesign, waar professionele, zoekmachine vriendelijke en compleet verzorgde websites de norm zijn. Als MKB-bedrijf in het digitale tijdperk is een sterke online...
