Winkelverkenner

Een printplaat bestellen, hoe heb ik dat snel geregeld?

Een printplaat bestellen is minder lastig dan u misschien denkt. Als u een apparaat aan het ontwikkelen bent en dit wilt testen dan kunt u een printplaat laten maken die precies op maat is. Dit is wel zo handig, want hiermee kunt u uw apparaat meteen testen en mogelijke problemen opsporen. Een printplaat bestellen doet u natuurlijk bij een bedrijf dat ruime ervaring heeft met de assemblage van printplaten. Dit is een zeer precies werk dat alleen door hiervoor opgeleide personen kan worden gedaan.

Een printplaat op maat laten maken voor uw prototype

Bent u bezig met de ontwikkeling van een apparaat dan kunt u hiervoor een printplaat bestellen. Een printplaat laten maken kan op twee manieren. U kunt kiezen voor de SMD methode waarbij de onderdelen direct op de printplaat worden bevestigd. Beide zijden kunnen worden benut, waardoor de printplaat vaak minder ruimte inneemt. Wilt u dat de onderdelen steviger worden bevestigd, bijvoorbeeld in verband met trillen of schokken? Dan kiest u voor de through-hole methode. Hierbij worden de onderdelen op de printplaat gesoldeerd met behulp van draadjes. Dit geeft een zeer solide eindresultaat dat uiteraard ook zijn voordelen heeft en diverse toepassingsmogelijkheden heeft.

Bij wie kan ik de opdracht voor het maken van printplaten uitbesteden?

U kunt printplaten laten maken bij PRS B.V., want dit bedrijf heeft hierin ruime ervaring. Als u een printplaat wilt bestellen voor de industriële markt, dan neemt u simpelweg contact op via het contactformulier op de website. Hierin geeft u aan wat uw wensen en eisen zijn. Vervolgens wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte. Besluit u hierop in te gaan dan gaat het bedrijf uiteraard meteen voor u aan de slag. Ook met al uw vragen en eventuele klachten kunt u bij hen terecht. Deze worden uiteraard snel beantwoord dan wel opgelost. Neem dus gerust contact op met dit bedrijf.