Winkelverkenner

Vertrouw op de uitstekende kwaliteit van Timberland en Puma werkschoenen

Wilt u tijdens uw werk comfortabele werkschoenen dragen? Kies dan voor Puma of Timberland werkschoenen. Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit en het merk Puma heeft zich natuurlijk de afgelopen decennia meer dan bewezen, onder andere met het produceren van sportschoenen. Maar ook de Puma werkschoen kan worden gekwalificeerd als een uitstekende werkschoen die u comfort en veiligheid biedt bij het uitoefenen van uw werkzaamheden. Puma staat immers voor kwaliteit en dat bewijst het feit dat dit merk al vele jaren aan de top staat als het gaat om het produceren van hoge kwaliteit sportschoenen en werkschoenen voor iedereen.

Verschillende soorten werkschoenen van Puma

De Puma werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende klassen. Deze worden in vakjargon met een S-code aangeduid. S1 schoenen zijn geschikt voor minder zware omstandigheden. Ze zijn vooral bedoeld voor mensen die voor hun werk veel moeten staan en lopen en bieden optimale ondersteuning aan de voeten. De S3 schoen van Puma voldoet aan strenge veiligheidseisen. Deze schoen heeft onder andere een waterafstotende schacht en is daarmee bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor mensen die buiten werken, zoals in de bouw of als hovenier. Uw voeten zijn optimaal beschermd met een stalen neus en een dubbele zool waar geen bijtende stoffen doorheen kunnen dringen.

Puma en Timberland werkschoenen zijn er voor dames en heren

Het dragen van veilige werkschoenen is belangrijk in diverse beroepsgroepen. Niet alleen mannen hebben voor hun werk beschermende schoenen nodig, ook veel vrouwen hebben deze schoenen nodig. Daarom heeft Puma werkschoenen voor dames in diverse sportieve kleuren. Zo kunt u ze perfect combineren met uw outfit. Bestel uw Puma of Timberland werkschoenen nu voordelig bij Mallegrom Veiligheidsschoenen. Hier vindt u een groot assortiment met professionele werkschoenen van diverse topmerken. Uw bestelling wordt snel verzonden, zodat u deze meestal binnen enkele dagen in huis heeft. Bevallen de schoenen niet? Dan kunt u ze ruilen of retourneren. Zo ontvangt u van Mallegrom Veiligheidsschoenen een uitstekende service en bent u snel voorzien van stevige en comfortabele werkschoenen.