Winkelverkenner
Image default
Mode en Kleding

Kinderkleding tips voor jongens

Leuke kleding voor je kind uitzoeken is nog niet altijd zo gemakkelijk. Vooral als je kind een sterke eigen mening heeft en graag zelf wilt bepalen welke kleding hij draagt. Het is goed om dan samen kleding te gaan kopen en dat je kind en jij er beiden tevreden over zijn. Wanneer jij namelijk iets voor je kind koopt en je kind vindt dit niet mooi, zal hij het waarschijnlijk ook bijna nooit gaan dragen. Je kunt dus veel beter samen kleding uitzoeken zodat je zeker weet dat je kind de kleding ook daadwerkelijk gaat dragen. In dit artikel geef ik je wat leuke tips voor jongenskleding. Deze kleding is populair en wellicht vinden jullie het wel allebei erg leuk.

Sneakers met lampjes

Bijna alle kinderen vinden deze sneakers geweldig. Dat komt door de lichtjes die erin verwerkt zitten. Bij de meeste van deze sneakers zitten de lampjes in de zool verwerkt. Als je kind loopt of springt gaan de lampjes aan. Het motiveert hiermee dus ook om te gaan bewegen en dit is goed voor kinderen. Kinderen vinden ze schoenen over het algemeen erg leuk en voelen zich er stoer in. De sneakers zijn meestal zwart of wit en de kleur van de lampjes verschilt. Zo heb je bijvoorbeeld wit licht, roze licht, groen licht of blauw licht.

Een lekker warme trui

In de winter is er niets lekkerder dan het dragen van een warme trui. Je hebt veel verschillende soorten truien. De meeste jongens kiezen bij voorkeur voor een hoodie (een trui met een capuchon). Je hebt deze truien in leuke kleuren en met mooie bedrukking erop zodat de trui uniek is. Kies een kleur die je kind mooi vindt en waar hij zich prettig in voelt zodat je zeker weet dat je kind de trui met plezier gaat dragen.

Kinderen

Stoere boots

Ook de boots zijn leuke en stoere jongensschoenen. Ze worden vaak rond de winterperiode gedragen, omdat ze vrij warm zijn. Ideaal voor deze tijd van het jaar dus. Deze jongensschoenen zijn meestal zwart, grijs of bruin van kleur. Dit komt doordat ze in de winter gedragen worden en in de winter zijn de donkere kleuren vaak populairder. Doordat er veel verschillende jongens boots zijn is er altijd wel een soort die je kind en jij mooi vinden. Geïnteresseerd? Neem een kijkje in het aanbod van Shoesme. Dit een kinderschoenen aanbieder met een groot aanbod in boots en andere jongensschoenen.

Een nette polo

Een polo ziet er altijd netjes uit dus wanneer je naar een chique gelegenheid gaat is dit een mooi kledingstuk om te dragen. Een polo lijkt veel op een T-shirt dus het zit ook vrij comfortbel in vergelijking met een nette blouse. Je kind kan hier nog soepel in bewegen en spelen en toch ziet het er erg netjes uit.

Spijkerbroek met gaten

De spijkerbroeken met gaten zijn al een tijdje erg populair in de modewereld. Ook voor kinderen is het leuk. Jongens voelen zich namelijk erg stoer in deze broeken. Een ander voordeel is dat het erg handig is, want als je kind valt zie je niet het verschil tussen de gaten die al in de broek zaten en de gaten die erin zijn gekomen door het vallen. Ideaal dus!