Winkelverkenner
Image default
Financieel

Koop en verkoop e ethereum, fiat en andere cryptocurrency-uitwisselingen

Bitcoin Meester – Ethereum kopen en verkopen In de komende maanden zullen we een nieuwe manier zien om etherisch te kopen en te verkopen. De eerste transactie wordt gemaakt in een traditionele uitwisseling, zoals de NYSE of NASDAQ, maar uiteindelijk zullen alle transacties plaatsvinden in Ether Classic of Ether Cash. De reden voor de wijziging is dat Ether Classic een liquide activa is en het voordeel heeft om geen initiële marge te vereisen. De handel vereist slechts een kleine hoeveelheid fondsen voor de voorkant voordat u begint met handelen.

 

Wat ether klassiek maakt, verschillend van andere activa zoals aandelen, grondstoffen en obligaties, is het feit dat het een gedistribueerd grootboek gebruikt dat bekend staat als het Ethernet. Het besluit om over te schakelen van een conventionele uitwisseling naar het etherische netwerk was gebaseerd op twee hoofdfactoren. De eerste is dat de handel in het Ether Classic-protocol beter bestand is tegen hackers dan handelen op een gecentraliseerde uitwisseling. Daarnaast is Ether Classic resistent voor manipulatie door insiders, aangezien er geen onroerend goed eigenschappen, personeelssposities of stemaandelen zijn.

 

De tweede reden voor het overwegen van Ether Classic is dat het zowel de schaalbaarheid als de decentralisatie-kenmerken van de nieuwere en meer populaire cryptocoinage ondersteunt, namelijk de etherische klassieke en zcash-cryptocoinage. Zowel het vermogen als de decentralisatieaspecten van deze nieuwere cryptocoinage zijn zeer belangrijk in de aanhoudende evolutie van internet. De ontwikkelaars van E-ethereum wilden eigenlijk een online marktplaats bouwen waar mensen echt geld kunnen translaan zonder de noodzaak van een derde partij.

Sindsdien is het platform gewijzigd om verschillende soorten DAPS te ondersteunen, waaronder de likes van Augur, Maker en Consensys.

 

Sinds de oorspronkelijke vrijgave van de Ethereal Software-ontwikkelaars hebben veel individuen overwogen het gedecentraliseerde aspect van het platform voor hun eigen doeleinden te gebruiken. Als je een handelaar bent die is verbrand door het winstpotentieel van de traditionele uitwisselingen, dan wil je misschien Ethereal Another Look geven. Hoewel het nog steeds een grote hoeveelheid geld kost om ether te kopen, zijn er tal van kleinere altcoins die aan vergelijkbare principes werken. Met deze nieuwe toevoeging aan de markt ziet de toekomst voor valutahandelaren op dit gebied er helderder dan ooit uit. Dit is vooral waar als u toevallig een persoon bent die de wonderen nog moet ontdekken van het gebruik van de decentralisatie van internet voor uw monetaire doeleinden.

 

Ook al zijn er een aantal verschillende altcoins die kunnen worden gebruikt voor het kopen en verkopen van ether, een van de meest populaire is de overdracht van BTC. Overdracht van ether wordt mogelijk gemaakt door wat wordt aangeduid als de etherbot. Deze bot is gebouwd en onderhouden door enkele van de beste ontwikkelaars ter wereld, namelijk het Etoro-team. Wat de overdracht ervan van de ene uitwisseling naar een ander maakt, is zo’n goed idee het feit dat er geen kosten betrokken zijn, wat altijd een aantrekkelijk kenmerk is voor de meeste consumenten.

 

Om ether te kopen en verkopen, moet u een account hebben bij een online makelaar. Er zijn vandaag een aantal gratis online brokers beschikbaar in de markt, maar er moet worden opgemerkt dat niet allemaal gelijk zijn gemaakt. Als handelaar, moet u altijd zoeken naar makelaars die een uitstekende reputatie hebben in termen van beveiliging en klantenservice. Net als bij elke andere investering is het belangrijk om te kijken hoe de valuta’s van verschillende naties in de loop van de tijd fluctueren, vooral als het gaat om hun relatie tot elkaar. Daarbij kunt u een weloverwogen beslissing nemen met betrekking tot welke valuta’s het beste in uw portefeuille gaan presteren op de lange termijn. Daarnaast kunt u ook bepalen welke van de beschikbare cryptocurrencies op korte termijn de meeste waarde voor u heeft.

Klik hier Bitcoinmeester.nl

Gerelateerde artikelen

Ethereum kopen of koers bekijken?

Hoe kun je creditcard fraude het beste voorkomen?

De grootste financiele crisis van de 21ste eeuw