Winkelverkenner

Originele onderdelen voor de VW Kever

Ben jij in het gelukkige bezit van een authentieke Kever? Dan weet je hoe belangrijk het is om de auto in een goede conditie te houden. De Kever is namelijk niet zomaar een auto, het is voor velen een echte klassieker die nog steeds erg gewild is. De Kever is misschien wel één van de bekendste Volkswagens, of zelfs de bekendste auto ooit. Tal van liefhebbers lopen nog steeds warm voor alles wat met dit model te maken heeft. In totaal zijn er 21.529.464 exemplaren gebouwd, maar in 2003 stopte de productie.

Ondanks dat de Kever een degelijke auto is, kan het natuurlijk altijd gebeuren dat hij een mankement krijgt. Om de auto weer te repareren, wil je als echte Kever liefhebber dan wel de originele onderdelen voor de Kever kunnen bestellen. Omdat de auto niet meer wordt verkocht, kun je hiervoor niet overal terecht. Bij Paruzzi weten ze hoe belangrijk het is dat je de Kever weer kunt herstellen met originele onderdelen. Sinds 1989 hebben zij Paruzzi Classic VW Supplies. Hiermee kunnen ze wereldwijd de Kever liefhebber voorzien van onderdelen voor de klassieke Volkswagen, waaronder de VW onderdelen van de Wolfsburg voorraad.

Inmiddels is Paruzzi Classic VW Supplies een begrip in Nederland en België. Niet alleen voor onderdelen van de Kever, maar voor andere originele VW onderdelen. Het aanbod bestaat uit meer dan 250 verschillende merken die direct aan Volkswagen leveren of hebben geleverd. Of die high performance reproductie onderdelen aanbieden. Daarnaast biedt Paruzzi  een eigen onderdelenlijn, die onder eigen toezicht wordt geproduceerd. Welk onderdeel je ook nodig hebt, je kunt altijd rekenen op een ruime voorraad, perfecte kwaliteit en een eerlijk, deskundig advies.

Website bezoeken