Review Skinlight crème voor donkere oksels

 

Review Skinlight crème voor donkere oksels

Donkere oksels lichter maken – Wanneer je last hebt van donkere oksels en je deze graag een paar tinten lichter wilt hebben. Dan is Skinlight een goed middel om hiervoor te gebruiken. Vaak is het belangrijk om eerst goed de dode huidcellen te verwijderen met een scrub, alvorens je begint met de skinlight treatment. Zelf heb ik skinlight dus voor mijn donkere oksels gebruikt. Deze waren ongeveer 3 tinten donkerder dan mijn eigen huidskleur. Lees hieronder mijn verhaal.

 

Ik ben begin mei begonnen met de Skinlight treatment. Twee maal daags smeerder ik een klein beetje skinlight onder mijn oksels, let er wel op dat je genoeg gebruikt, de hele huid moet namelijk voorzien zijn. Laat het ook goed intrekken alvorens je je kleding aantrekt. Het is zonde wanneer de crème in je shirt trekt. Het is ook belangrijk om zonnebrandcreme op te smeren wanneer je in een t-shirt naar buiten gaat. De huid verkleurt namelijk weer heel snel door de zon, dus let hier goed op.

 

De creme heb ik toch wel 10 dagen moeten smeren alvorens ik wat resultaat zag. Waarna ik na 10 dagen een klein beetje verschil opmerkte, ging het daarna wel een stuk sneller. De huid onder mijn oksels werd steeds een beetje lichter. Na ongeveer 8 weken had ik mijn gewenste resultaat behaald en ben ik ermee gestopt. Het resultaat blijft best lang aan, zolang je er maar niet de zon mee ingaat. Ik pas de creme nu als onderhoudskuur toe. De ene keer is dat 3x in de week en de andere keer 1x in de twee weken. Het hangt er echt een beetje van af hoe ik er zelf mee omga en of ik wel of niet in de zon kom. Gebruik trouwens wel een factor met hoge spf van minimaal 30. Het liefst nog hoger.

 

Wil je nou meer informatie inwinnen over Skinlight? Bezoek dan eens hun website!

 

Website bezoeken