Winkelverkenner
Image default
Dienstverlening

RoadPrinter en RoadPrinter Eco: machinaal straten met een wereldprimeur

De RoadPrinter van Road Paving Systems is een machine waarmee u een complete straat in één keer machinaal kunt straten, kunt herbestraten of kunt repareren. U kunt het vergelijken met een printer voor straatstenen. U bepaalt hoe breed het nieuwe stuk straat moet zijn en welk legpatroon u wilt gebruiken. U kunt zelfs kiezen uit verschillende randafwerkingen. De tijd van werken op de knieën is voorbij, want de RoadPrinter legt de stenen voor u neer. Het enige wat u moet doen, is de aanvoer van stenen regelen en het aandrukken en aanvegen aan het einde. Deze machine is een wereldprimeur en dat uit eigen land.

Een printer voor wegen

Een machine die in één keer een hele straat ‘print’, dat is niet alleen efficiënt. Besluit u van de RoadPrinter gebruik te maken, dan profiteert u van een aantal andere voordelen. Het is een veilige en duurzame manier om machinaal te straten en daar zijn in veel gemeenten subsidies voor beschikbaar. U komt in ieder geval in aanmerking voor de MIA en de VAMIL belastingaftrek en doet daar uw voordeel mee. Machinaal straten is ook Arbo-vriendelijk en veroorzaakt minder CO2-uitstoot. U werkt sneller, u krijgt een kwalitatief hoogstaande straat en laat die exact zo uitvoeren als u het hebben wilt.

De RoadPrinter Eco

Gebruikmaken van de RoadPrinter is dus al milieuvriendelijker, maar nu is er ook de RoadPrinter Eco. Deze machine is elektrisch en daarbij nog eens vier keer sterker dan de conventionele RoadPrinter. U heeft een bijzonder milieuvriendelijke machine waarmee u sneller en zonder kabels in een korte tijd een hele straat legt. Dat doet u met waaltjes, betonklinkers, gebakken dikformaten of gebakken keiformaten. U legt deze in keperverband, vlokverband, elleboogverband of verticaal kepen. Heeft u interesse in machinaal straten? Neem dan contact op met Road Paving Systems en zij vertellen u exact hoe u daar ook van profiteert.

https://roadprinter.nl/

Gerelateerde artikelen

Boekhouden

Hoe de goedkoopste afvalcontainerverhuur in uw stad te vinden

Wist je dat speeddaten een super effectieve manier van daten is?