Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Shiftbase: ook voor jouw branche

Een rooster maken kan behoorlijk ingewikkeld en tijdrovend zijn. Met name in bedrijven waar veel mensen werken, waar wisseldiensten gedraaid worden en waar naast vaste krachten ook ZZP’ers en uitzendkrachten aan de slag zijn. Om het opstellen van dat soort complexe werkplanningen voortaan makkelijker en sneller te laten verlopen, kun je Shiftbase gaan gebruiken. Dit online softwarepakket combineert allerlei werkzaamheden op één centrale plek: het maken van roosters, het registreren van uren en het bijhouden van verlofaanvragen. 

Bij Shiftbase hoort een tijdregistratie app. Hiermee kunnen alle medewerkers op hun Apple of Android telefoon uren bijhouden. Dit kan handmatig, maar ook automatisch door in- en uitklokken. Shiftbase heeft een functionaliteit die gewerkte uren constant vergelijkt met contracturen. Zo is er dus altijd een actueel overzicht van ieders plus- of min-uren. Via de app heb je toegang tot alle Shiftbase toepassingen. Heb je als leidinggevende snel wat personeelsgegevens nodig, dan hoef je dus niet perse in te loggen op de computer. Wil je als werknemer van huis uit verlof aanvragen? Je regelt het gewoon via je smartphone.

Shiftbase wordt gebruikt in de meest uiteenlopende sectoren. Vervoersbedrijven, beveiligingsbureaus, horecaondernemers, transportfirma’s, winkeleigenaars, facilitaire dienstverleners, zorg- en welzijnsprofessionals kunnen allemaal prima overweg met Shiftbase. De toegankelijkheid en het gebruiksgemak worden zeer goed gewaardeerd.

Op www.shiftbase.com lazen we de volgende positieve reviews:

“Dankzij Shiftbase kunnen wij onze medewerkers eenvoudig, overzichtelijk en snel roosteren binnen verschillende afdelingen en teams. (…)”

“Wij zijn tevreden met Shiftbase omdat al onze werknemers gemakkelijk in de app het rooster kunnen inzien en hun beschikbaarheid kunnen aangeven! (…)”

Wil jij Shiftbase ook uitproberen? Je kunt via de website een gratis proefpakket aanvragen. Je mag Shiftbase dan 14 dagen lang uitproberen. In de praktijk blijkt dat lang genoeg om alle functies en tools te testen. Als een en ander je goed bevalt kan de demoversie eenvoudig geüpgraded worden naar een Starter of Premiumabonnement. Deze kosten op dit moment respectievelijk €2,75 per actieve medewerker per maand en € 3,75 per actieve medewerker per maand. Deze tarieven kunnen veranderen, houd daarvoor de website in de gaten.

https://www.shiftbase.com/

Gerelateerde artikelen

Lavendi: It’s all about the Memories

Leadgeneratie door Telemarketing bedrijf

Angelus verf kopen doe je bij Leerverfshop!