Winkelverkenner
Image default
Huishoudelijk

Voordelen zonneschermen met knikarm

Een zonnescherm met knikarm kent verschillende voordelen. Deze gaan we dan ook in dit artikel opnoemen om zo een antwoord te kunnen geven op de vraag, waarom je een zonnescherm met knikarm wél of juist niet zou moeten kopen.

Zonneschermen met knikarm zijn vooral interessant wanneer je weinig ruimte hebt in de tuin en je toch een zitplek met schaduw wilt creëren, zonder daarvoor een pergola of veranda nodig te hebben. Veranda’s en pergola’s zijn in Nederland ontzettend populair maar nemen ook behoorlijk wat ruimte in beslag, ruimte die niet iedereen heeft.

Creëer een aangenaam terras met een zonnescherm met knikarm

Een zonnescherm met knikarm kun je op elk moment in en uitschuiven. Gaat het regenen, dan schuif je hem in en gaat het zonnetje schijnen, dan schuif je hem uit. Ook kan het doek van een knikarmscherm worden geïmpregneerd. Op deze manier kun je ook gebruikmaken van het scherm bij regen, maar ondanks de behandeling moet je hem altijd wel goed laten drogen voordat je hem inschuift, zodat het doek niet beschadigd zal raken.

Altijd al een echt terras willen creëren? Dit gaat helemaal goedkomen met een knikarmscherm die hier uitermate geschikt voor is!

Het bedienen van een knikarmscherm

Standaard wordt een zonnescherm met knikarm bediend met behulp van een slingerstang, zo worden de meeste schermen dan ook geleverd. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een knikarmscherm te bedienen via een wandschakelaar of afstandsbediening. Hiervoor heb je dan wel een elektromotor nodig.

Meestal wordt er gekozen voor een elektrische variant, wat ook heel erg handig kan zijn wanneer je door bijvoorbeeld lichamelijke problemen moeite hebt om het scherm te bedienen met een slingerstang.

Wat kost een zonnescherm met knikarm

De prijzen voor een zonnescherm met knikarm zijn uiteenlopend. Ze worden berekend op basis van kwaliteit, merk en formaat. Bij de meeste aanbieders kun je wel knikarmschermen kopen met een standaard maat, maar wanneer je toch liever een scherm op maat laat maken, dan zal de prijs iets gaan stijgen.

Wij verkopen zelf natuurlijk ook zonneschermen met knikarm en de instapmodellen zijn al verkrijgbaar vanaf €596, waarmee wij online tevens een van de voordeligste aanbieders zijn! Zoek je een mooi knikarmscherm van hoge kwaliteit? Neem dan even een kijkje op onze website.

Gerelateerde artikelen

Kruiden kweken in hydrocultuur

Ecologisch reinigen met de producten van Klok

Bespaar op de onderhoudskosten van uw boiler.