Winkelverkenner
Image default
Huishoudelijk

Raamfolie voor ieder gedeelte van je bedrijfspand

Een bedrijfspand bestaat vaak uit verschillende gedeeltes. Zo is er bijvoorbeeld een showroom waar mensen spullen kunnen bekijken. Een magazijn waar de voorraad ligt opgeslagen. En een kantoor waar de administratie en verkoop wordt geregeld. Vrijwel al deze ruimtes hebben ramen en al deze ramen hebben raambedekking nodig maar afhankelijk van de ruimte kan de functie van die raambedekking verschillen. Voor al deze ruimtes is er één soort raambedekking mogelijk, raamfolie!

UV-werende folie voor de showroom

Het doel van een showroom is dat mensen van buitenaf al kunnen zien welke waren je in de aanbieding hebt. Een mooie etalage is bovendien meteen een visitekaartje voor je bedrijf. Met uv-werende raamfolie voorkom je dat de uitstalling in de etalage verkleurt en vaal wordt. Verder is de folie geheel doorzichtig zodat mensen gewoon naar binnen kunnen kijken.

Verduisteringsfolie ter bescherming tegen zonlicht

In het magazijn of de opslag is het juist belangrijk dat er minder zonlicht naar binnenkomt. Door de warmte en ook weer de uv-straling kan de voorraad verkleuren of zelfs kromtrekken. Moet je een raam afsluiten van het daglicht, gebruik dan verduisteringsfolie. Deze houdt tot 85% van het zonlicht en de uv-straling tegen.

Privacy folie voor het kantoor

In het kantoor wil je wel daglicht binnen laten, want dat is goed voor de gemoedstoestand van de werknemers. Maar tegelijkertijd is het niet prettig wanneer iedereen zomaar naar binnen kan kijken. Privacy foliebiedt dan de oplossing. Wil je ook onbelemmerd uitzicht houden? Gebruik dan one way vision folie. Hou er wel rekening mee dat het effect van deze folie ’s avonds omgedraaid is. Je kunt dan wel van buiten naar binnen kijken maar niet andersom.

Squid raamfolie voor de wachtruimte

In je wachtruimte wil je gasten, klanten of kandidaten op een gezellige manier ontvangen. Je kleedt de ruimte aan met meubilair, een koffieautomaat en andere huiselijke details. Door dit te combineren met de Squid raamfolie creëer je één geheel in de ontvangstruimte. Dat komt omdat je deze textielfolie in veel verschillende kleuren kunt bestellen. Dat ziet er elegant én gezellig uit!

Gerelateerde artikelen

Kruiden kweken in hydrocultuur

Bespaar op de onderhoudskosten van uw boiler.

LED spotjes kopen? Waar moet ik op letten?