Winkelverkenner
Image default
Hobby en vrije tijd

Toffe drankspellen voor twee personen!

Een drankspel voor twee personen? Ja zeker!

Wie altijd dacht dat drankspellen alleen maar in grote groepen gespeeld kunnen worden heeft het mis! Er zijn genoeg leuke drankspelletjes voor twee personen. Dit betekend dat jij en je partner ook samen dronken kunnen worden tijdens het spelen van een drankspel. Of wellicht ga jij op vakantie met een vriend en willen jullie samen ook de grens opzoeken? Dat kan natuurlijk allemaal. Daarom hebben wij de leukste drankspelletjes voor twee personen op een rijtje gezet. 

 

Dronken worden met z’n tweeën!

Een gezellig avondje samen begint met een drankspel. Er zijn zoveel leuke spellen dat we het terug moeten brengen naar een aantal van de populairste drank spellen. Zo zijn er spellen die gespeeld worden met kaarten, dobbelstenen, Jenga drankspel of een bordspel. 

1. Hoger lager – Hoger lager is een kaartspel waarbij er weinig nodig is. Het enige wat je nodig hebt is een pakje kaaarten en een fles drank. Leg de stapel kaarten op de kop en pak de eerste kaart er vanaf. Leg deze kaart open neer op tafel, degene die als eerste aan de beurt is moet nu inschatten; is de volgende kaart hoger of lager dan de open kaart? Heb je het goed? Dan gaat de beurt naar de volgende speler. Heb je het fout? Dan neem jij een shotje!

2.  Jenga drankspel – Het bekende spel van vroeger maar dan in een nieuw jasje. Het Jenga drankspel is een hilarisch spel wat je gemakkelijk met twee personen kan spelen. Op elk blokje van de toren staat een opdracht die te maken heeft met drank, deze opdracht voer jij natuurlijk uit. Degene die de toren laat omvallen moet tot overmaat van ramp ook nog eens een shotje drinken. Ga er dus maar goed voor zitten want met dit spel is een vaste hand en concentratie vereist. Drink dus nog niet teveel!

Gerelateerde artikelen

Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Feiten en fabels over sporten

Holnieten: belang, werking en hoofdsoorten