Winkelverkenner
Image default
Links / Index

Vastgoed investering tips

Investeren in onroerend goed wordt niet geleverd met een kaart, en de weg naar rijkdom is vaak kronkelig. Dat gezegd zijnde, zijn er dingen die je kunt doen om jezelf op het juiste pad en zorgen voor uw beste kansen op succes. Luisteren naar onroerend goed professionals en succesvolle investeerders is een geweldige plek om te beginnen.

Om u in de mindset van de pro’s te krijgen, verzamelden we 23 essentiële vastgoed te investeren tips van mensen die kunnen spreken uit ervaring. Of u nu nieuw bent in vastgoedbeleggen of aan uw derde inkomenseigendom begint, dit artikel zit vol met geweldige klompjes advies en interessante perspectieven. Duik in.

 

1. Zoek huurwoningen in opkomende buurten
“Huurwoningen vertegenwoordigen een geweldige manier om betrokken te raken bij vastgoedbeleggingen. Opkomende buurten bieden groeipotentieel en belastingvoordelen voor kopers. Kopers die panden kopen in opkomende buurten maximaliseren hun winst en zorgen ervoor dat hun inkomsten hun kosten dekken.”

-Ralph DiBugnara, voorzitter van Home Qualified

 

2. Diversifieer uw investeringen
“Het is algemeen gepredikt dat de beste vastgoedbelegging die in uw achtertuin is. Hoewel het de moeite waard is om het gebied waarin je investeert te begrijpen, geloof ik dat je je winstpotentieel echt beperkt door alleen een klein geografisch gebied te overwegen.

Door investeringen in andere staten en steden te overwegen, hebt u een grote pool van beschikbare investeringen en uiteindelijk betere kansen. Investeren in een groot geografisch gebied zorgt ook voor een verdere diversificatie van uw investeringen en beschermt uw portefeuille tegen de volatiliteit van de lokale markten.”

-Jeff Miller, vastgoedbelegger en medeoprichter van AE Home Group in Maryland

 

3. Niet over-rehab
Corey Chappell, een Closing Options Analyst bij 181 Close Now biedt een aantal geweldige vastgoedbeleggingstips (die we hebben opgenomen in de volgende verschillende punten). Hij begint met uit te leggen dat vastgoedbeleggingen niet op één lijn hoeven te staan met Pottery Barn als het gaat om accenten en inrichting.

“Sommige high-end huizen moeten de mooiste aanrechten en armaturen hebben. Minder dure huizen moeten er mooi en modern uitzien, maar hoeven niet de duurste spullen te hebben. Het is OK om te budgetteren. Het is OK om te gaan met het midden van de weg armaturen. “

https://onlineinfra.nl