Winkelverkenner
Image default
Verbouwen

Verhuizen en tijdelijke opslagruimte nodig tijdens Corona

 Gaat je verhuizen en heb je misschien tijdelijke opslagruimte Maastricht nodig? Wellicht heb je de komende weken een verhuizing gepland en ben je er niet gerust op omdat vanwege de lockdown veel bedrijven en retailers dicht zijn tot en met 19 januari 2021. Zo lang Nederland nog niet in een complete lockdown zit kun je nog gewoon verhuizen, tenminste als je het gewoon zelf doet. Heb je afspraken met een verhuisbedrijf gemaakt, dan moet je natuurlijk meteen contact opnemen. Dan weet je ook meteen welke maatregelen zij in verband met Corona hebben genomen. Misschien bieden zij de mogelijkheid om je verhuizing te verplaatsen. Zegt het verhuisbedrijf toch af, dan hoef je de kosten van de verhuizing ook niet te betalen. De meeste gerenommeerde verhuisbedrijven zullen de verhuizing gratis storneren en verplaatsen. Heb je zelf symptomen van Corona zoals koorts, hoesten of andere klachten, dan raden we je af om toch te verhuizen. Je zorgt er dan voor dat het risico op verspreiding van het coronavirus beperkt wordt.

Opslagruimte Maastricht nodig omdat mijn verhuizing is verplaatst

Is je verhuisdatum door het verhuisbedrijf verschoven vanwege Corona en heb je daarom met spoed tijdelijke opslagruimte Maastricht nodig? Dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een mobiele opslagservice. Wat is een mobiele opslagservice? Dit is een nieuwe vorm van self-storage waarbij jijzelf de deur niet uit hoeft. Je huurt mobiele opslagboxen inclusief transport en tijdelijke opslag. Het mobiele opslagbedrijf bezorgt jouw opslagboxen op de afgesproken dag en plaatst ze voor je deur. Je hebt geen vergunning nodig en hoeft verder ook niets te regelen. Het enige wat je zelf moet doen is inladen zodra de chauffeur vertrokken is. Hierbij houd je natuurlijk de Corona-richtlijnen in acht. De chauffeur haalt de volle boxen weer op en slaat ze op in het opslagdepot tot dat jij ze weer nodig hebt.

Opslagboxen rechtstreeks laten bezorgen op mijn nieuwe woonadres

Heb je opslagruimte Maastricht gehuurd via een mobiele opslagservice en staat je inboedel veilig opgeslagen? En is de verhuisdatum al bekend, maar gaat de verhuizing via een verhuisbedrijf vanwege Corona niet (meer) door? Dan kun je de mobiele opslagboxen ook rechtstreeks laten bezorgen op je nieuwe adres. Je inboedel wordt dan keurig voor je nieuwe woning geplaatst op de afgesproken dag. Het enige wat jij zelf hoeft de doen is het uitladen van je boedel. Zodra jij klaar bent, dan haalt de chauffeur de lege opslagboxen weer op. Uiteraard wordt alles via de coronarichtlijnen verzorgd.

Boobox mobiele opslagruimte Maastricht huren

Gaat jouw verhuizing vanwege Corona plotseling niet door? Bij Boobox mobiele opslag huur je opslagboxen gemakkelijk en snel online. Je geeft het adres op waar Boobox je inboedel moet komen ophalen. Je inboedel wordt opgehaald nadat jij je spullen hebt ingeladen. Boobox slaat ze vervolgens verzekerd en veilig voor je op tot dat jij ze weer nodig hebt. Mobiele opslagboxen van Boobox huur je al vanaf € 69,- per maand. Bezoek de website boobox.nl voor meer informatie over opslagruimte Maastricht huren. Voor vragen, neem contact op en bel 0475-476319.

https://boobox.nl/opslagruimte-maastricht/

Gerelateerde artikelen

Een korte historie van schroeven en spijkers

Voor alle soorten projecten een erkend schildersbedrijf in Gorinchem

Goedkoop laminaat leggen