Winkelverkenner
Image default
Zorg

Wel of niet overstappen van zorgverzekering?

Het einde van het jaar nadert en dit is het moment om uw zorgverzekering weer eens kritisch te bekijken. Past deze nog bij uw zorgbehoeften, of is het tijd om op zoek te gaan naar een andere verzekering? Bij het overstappen van zorgverzekering komen verschillende keuzemogelijkheden kijken. Wat voor soort polis voor u de voorkeur heeft, welke aanvullende verzekering u wilt, wat de dekking van de tandartsverzekering moet zijn en hoe hoog het eigen risico mag zijn bijvoorbeeld. Een zorgverzekering is dus erg persoonlijk en ook afhankelijk van bepaalde fases in uw leven.

Ruime keuze bij zorgverzekeraar Salland

Een belangrijk doel van Salland is om een zorgverzekering te bieden die zo goed mogelijk aansluit. Daarom heeft u bij ons een ruime keuze als het gaat om aanvullende verzekeringen. We hebben er vier samengesteld. Van een verzekering die net iets meer biedt dan de basisverzekering, tot een zeer uitgebreide verzekering met alles erop en eraan. Ook voor een passende tandartsverzekering kunt u rekenen op Salland. We hebben er drie, waarvan de laagste een jaarlijkse dekking biedt van maximaal 250 euro en de hoogste tot maximaal 1000 euro. U kunt dus een zorgverzekering samenstellen die voor u de gewenste vergoedingen biedt.

Orthodontist verzekering

Behandeling door een orthodontist wordt voor kinderen onder de 18 vergoed vanuit de tandartsverzekering. Er is dus geen aparte orthodontist verzekering die u af hoeft sluiten. U sluit voor uzelf een tandartsverzekering af en kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd. Volwassenen krijgen in principe geen vergoeding voor orthodontie kosten. Alleen als u een bepaalde aandoening heeft en behandeling door een orthodontist noodzakelijk is, komt u in aanmerking voor vergoeding van de kosten. Om welke aandoeningen het precies gaat, kunt u terugvinden op de website. Heeft u vragen over de vergoeding van een bepaalde behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl