Winkelverkenner
Image default
Auto’s en Motoren

Gelijk Geslaagd is het adres voor een snelle motor theoriecursus

Wil jij ultieme vrijheid ervaren? De vele files in Nederland kunnen passeren? Of op plekken komen waar je met de auto niet zo snel komt? Ga dan motorrijden! Om motor te mogen rijden moet je in het bezit zijn van een motor rijbewijs. Om je rijbewijs te kunnen halen moet je slagen voor het praktijk examen en voor het theorie examen. Voor het praktijk examen bereid je je voor door middel van motor rijlessen. Voor het theorie examen moet je alle theorie leren. Vaak wordt het aanleren van de theorie als moeilijk ervaren. Zelf de theorie aanleren uit boeken is saai en kost je vaak veel tijd.

Daarom geven wij bij Gelijk Geslaagd super goede motortheorie cursussen. Onze cursus duurt maar 1 dag en je kan dezelfde dag je examen bij het CBR maken. Door onze hulp ben je dus weinig tijd kwijt en haal je lekker snel je examen!

De motortheorie cursus wordt door ons op vele locaties door het land gegeven. Het maakt dus niet uit waar je woont, er is altijd een cursus in jouw woonomgeving te vinden. Je kan zelf bepalen wanneer je op wilt voor het theorie examen. Het is wel belangrijk dat je het theorie certificaat hebt behaald voordat je je praktijk examen gaat doen. Zonder een behaald theoriecertificaat mag je namelijk niet afrijden. Het theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig, je hebt dus nog ruim de tijd om het praktijk examen te halen.  

Theoriecursussen met veel voordelen

We geven bij Gelijk Geslaagd niet alleen motor theoriecursussen. Je kan bij ons ook terecht voor de theorie cursus auto en de theorie cursus scooter. Dus welk voertuig je ook wilt gaan rijden, wij geven je de beste voorbereiding voor het CBR theorie examen.

Onze theoriecursussen kennen vele voordelen:

  • 100% slagingskans
  • Scherpe prijs
  • Inclusief lunch en drankjes
  • Vervoer van en naar het CBR
  • Wij reserveren alvast je examenplek bij het CBR
  • Geen aanschaf van boeken nodig
  • Al het cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen en ligt voor je klaar op de cursuslocatie
  • Snel en zonder stress slagen voor het theorie examen

https://www.gelijkgeslaagd.com/