Winkelverkenner
Image default
Groothandel

Verse friet gesneden in Almere

De vers gesneden friet van Friet van Beus behoort tot de lekkerste verse friet van Almere. Deze groothandel verbouwt eigen aardappelen op hun boerderij in Zeewolde. Naast het verbouwen van smaakvolle aardappelen verkopen ze vers gesneden friet aan horecazaken en bedrijven. Hiervoor gebruiken ze hun ambachtelijke aardappelen van hoge kwaliteit, zodat iedereen deze smaaksensatie kan beleven.

Vers gesneden friet voor horecazaken en frietverkopers

Of u nu een eigen horecazaak heeft of een patatkraam, dat maakt niet uit. De medewerkers van Friet van Beus leveren hun verse friet aan al hun klanten in de omgeving van Almere. De zelf geteelde aardappelen worden omgetoverd tot vers gesneden friet, die u aan uw gasten of klanten kunt verkopen. Er worden geen extra’s toegevoegd aan de aardappelen, zodat de smaak en kwaliteit van de aardappels gewaarborgd wordt. Het land van de boerderij wordt optimaal benut en de trekker wordt per GPS bestuurd. Op deze manier groeien de aardappelen mooi egaal en zien de piepers er na de oogst prachtig uit. De aardappelen worden met veel zorg gerooid, zodat ze geen beschadigingen oplopen. Het is van belang dat de aardappelen niet te veel vallen en stuiteren, want dit kan lelijke plekken veroorzaken. De aardappelen van Friet van Beurs zien er altijd egaal uit en hebben een mooie vorm. Ze worden voorzichtig gewassen en gesorteerd en ze zijn lang houdbaar. Ze worden rechtstreeks vanuit het boerenbedrijf bij u bezorgd.

Kies voor de hoge kwaliteit van verse aardappelen

De aardappelen van Friet van Beus zijn het gehele jaar door van goede kwaliteit, doordat ze op hun eigen boerderij worden verbouwd. Kiest u ervoor om de vers gesneden friet te bestellen of neemt u dit werk liever in eigen handen? Bij deze groothandel zijn de mogelijkheden eindeloos, zodat u altijd de lekkerste verse friet van Almere kunt serveren.

https://www.frietvanbeus.nl/vers-gesneden-friet