Versier de tuin met prachtige vlaggenmast kerstverlichting

Wanneer Kerstmis voor de deur staat, is decoreren een belangrijk onderdeel van de gezelligheid. Wat zou deze tijd zijn zonder de vele mooie lichtsnoeren op de donkere decemberavonden? Er is veel leuke kerstverlichting voor buiten, maar een van de gezelligste is ongetwijfeld de kerstverlichting voor aan de vlaggenmast.

Verspreid de vreugde met vlaggenmast kerstverlichting

Kerstverlichting voor vlaggenmasten zijn de perfecte manier om een gezellige sfeer te creëren in de achtertuin of op je werkplek. Het zorgt niet alleen voor vreugde voor jou, maar voor de hele buurt. Wil je tijdens de kerstperiode ook een kerstboom die tegen bijna alle weersomstandigheden bestand is? Dat kan met een Fairybell vlaggenmast kerstboom. Creëer in een handomdraai een prachtige kerstboom in je tuin of op je balkon. De prachtige Fairybell lichtkettingen met fijne guirlandes van LED lampjes laten je vlaggenmast eruit zien als een kerstboom. Het zal ongetwijfeld bijdragen aan een bijzondere kerststemming. De lichtkettingen zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd in Europa. Met het slimme drukknopsysteem zijn ze eenvoudig te installeren, zo vermijd je onnodig stress in het midden van de kerstrace. Koop nu je mooiste vlaggenmast kerstverlichting bij kerstverlichtingbuiten.com!

Leg het neer, laat het schijnen en geniet

De Fairybell Vlaggenmast kerstboom kan met slechts één hand worden geïnstalleerd dankzij het eenvoudige configuratiesysteem. Deze kerstverlichting bestaat uit honderden warm witte LED lampjes en hang je eenvoudig op met behulp van je paalsysteem. Als het donker wordt ontstaat er een prachtig verlichte kerstboom, mede dankzij het unieke patroon van de vele lichtjes. Het effect is van alle kanten hetzelfde. De lichtstrengen zijn aangesloten op een speciale weerbestendige 24 volt transformator die eenvoudig op het lichtnet kan worden aangesloten, eventueel met een timer ertussen. Fairybell verlichting is bedoeld voor binnen en buiten en Fairybell mastschachten worden geleverd in een stevige verpakking.

In Nederland gemaakt

De Fairybell Led Kerstverlichting / Led lichtmast is gemaakt in Nederland, snel te plaatsen en gaat jaren mee. Ze zijn een ecologisch alternatief voor een echte kerstboom omdat er geen nieuwe boom gekapt hoeft te worden. De verlichting bestaat uit honderden tot duizenden efficiënte Led/Led lampjes in de vorm van een kerstboom. Er is keuze uit verschillende soorten Fairybell Kerstverlichting voor in de tuin. Er zijn Fairybells met warm witte Led, warm witte Led/Single Flash Led of met multi-color Led/Led verlichting. Fairybells zijn weerbestendig, dus je kunt er de hele winter van genieten. Je hangt het systeem eenvoudig door je mastsysteem heen. Het effect is van alle kanten hetzelfde: als het donker wordt ontstaat er mede door het unieke patroon van de vele lichtjes een prachtig verlichte kerstboom.

Veilige kerstverlichting is een must

Met Kerst zijn huizen en steden zoals gewoonlijk gevuld met lichtjes en lichtgevende versieringen. Hoe klein en ongevaarlijk ze ook lijken, deze apparaten hebben een klein elektrisch systeem in zich, dus het is erg belangrijk dat ze veilig zijn. Bij het kiezen van de lichtsnoeren voor in je boom of huis is het niet alleen belangrijk om te vertrouwen op het esthetische aspect of economisch gemak, maar ook om de veiligheidsfactor in overweging te nemen. Decoraties van slechte kwaliteit veroorzaken elk jaar kortsluiting, elektrocutie en branden. Bij lichtsnoeren neemt het risico exponentieel toe omdat deze decoraties ofwel altijd in contact komen met licht ontvlambare oppervlakken zoals papier en mos in kerststallen, hars van sparren of kunstbomen, maar ook onderhevig zijn aan extreme klimatologische omstandigheden. Ook bij het gebruik van de vlaggenmast kerstverlichting geldt dat veiligheid absoluut vereist is.

Meer dan genoeg keuze

Als het gaat om lichtsnoeren heb je trouwens keuze te over, gezien de grote verscheidenheid die de markt biedt tussen snoeren, slingers, gordijnen, lichtbuizen en verlichte bollen. En als tot een paar jaar geleden de vorm, kleur, lengte van de ketting of de maat van de lamp de enige eisen waren, sinds enige tijd ook mogelijk om te kiezen op basis van de lichtbron: met klassieke lamp of Led. Deze laatste hebben het voordeel dat ze langer meegaan, ook al kosten ze meer. Ze zijn zeer goed bestand tegen lage temperaturen, vochtigheid en trillingen, maar hun licht is niet altijd zo warm als dat van traditionele bronnen. Ze verbruiken minder, maar als een led kapot gaat, kan deze niet worden vervangen. Ze raken niet oververhit, dus ze zijn perfect bij gebruik in contact met ontvlambaar materiaal, en bevatten geen stoffen die schadelijk zijn voor het milieu zoals lood, stikstof of kwik of andere gassen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Licht op in de winterse duisternis

Stel je eens voor dat terwijl je in je buurt rijdt, iemand op enkele honderden meters afstand van verbazing stopt om naar je huis te staren. Vraag je je af waarom? Niet als je weet dat zijn verbazing wordt veroorzaakt door jouw gigantische Fairybell-boom, een oceaan van twinkelende lichtjes maar toch zo licht als een eenvoudig gordijn, gespannen als een vlag op een centrale paal. De fascinerende silhouet is een echte blikvanger! Ook als je de gezelligheid van kerstbomen met lichtjes binnen wilt ervaren, hebben we een mooie selectie kleinere kerstbomen die het raam of op het schap kunnen versieren. We kunnen je met praktisch alles helpen als het gaat om vlaggenmasten kerstverlichting. Niet voor niets zijn we toonaangevend als het gaat om kerstverlichting en de daarbij behorende versieringen. Wij geven je graag advies om jouw Kerstmis tot een hoogtepunt te maken. Bel ons gerust voor meer informatie, onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden!