Winkelverkenner
Image default
Woning en Tuin

Waar koop je brievenbussen met pakketvak?

Enkele jaren geleden had nog nooit iemand ervan gehoord: pakketbrievenbussen. Het was in de jaren 90 en de jaren daarvoor ook niet echt nodig om een brievenbus te hebben waarmee je pakketjes zou kunnen ontvangen. Er waren immers maar een paar postorderbedrijven. De Wehkamp was een hele grote. De Otto verkocht ook alles en dan had je nog Yves Rocher voor schoonheidsproducten. En nog enkele kleinere postorderbedrijven. Ze brachten hun spullen niet via online verkoop aan de man. Dat bestond toen ook haast nog niet. Maar bezorgden hun klanten elk jaar een hele dikke catalogus met daarin al hun producten.

De opmars van internet kwam in de jaren daarna. Rond 2005 waren er al heel wat webwinkels, maar ondertussen zijn die aantallen echt gigantisch gegroeid. Bijna elke stenen winkel heeft eigenlijk ook wel een online versie. En er zijn tegenwoordig klanten die ook niet meer zelf de deur uitgaan maar alles laten bezorgen. Lekker makkelijk en comfortabel, zeker als je zelf erg druk bent.

Met de groei van het aantal pakketjes groeide ook de vraag naar speciale brievenbussen die pakketjes kon opvangen. De meeste bussen hebben namelijk alleen een gleuf waar post doorheen kan. Uitzondering hierop was trouwens de Ptt brievenbus, waarbij je de tussenklep met gleuf omhoog kon doen en zo doende toch een pakketje ter grote van maximaal een schoenendoos kon bezorgen.

De oplossing naar de grote vraag naar speciale brievenbus modellen die pakketten kunnen opvangen als je niet thuis bent, is er inmiddels. De pakketbrievenbus biedt de best mogelijke oplossing. Hierin kan de bezorger namelijk het pakketje storten zonder dat je zelf thuis moet blijven om het aan te nemen. Ideaal, zo hoef je niet speciaal thuis te blijven. Hoef je de buren niet lastig te vallen om te vragen of zij het pakje willen aannemen en hoef je ook niet na je werk nog eens naar een servicepunt om je pakjes op te halen. Het biedt dus vele voordelen.

Er zijn wel verschillende types en modellen. Lees je dus goed in voordat je overgaat op koop. Wat vind je namelijk belangrijk? Dat je juist grote pakketten kunt ontvangen? Dat je juist veel pakketjes kunt ontvangen? Dat de prijs niet te hoog mag zijn? Dat ze veilig achter slot en grendel zitten? Allemaal punten waar je op moet letten als je een grote pakketbrievenbus wilt aanschaffen. Brievenbuswebshop heeft diverse modellen staan in haar showroom. Zo kun je zelf gemakkelijk bussen met elkaar vergelijken en zo de plus en minpunten voor jezelf op een rijtje zetten. Eén ding is in ieder geval zeker! Met zo’n brievenbus hoef je nooit meer thuis op de bode te wachten. Dus waar wacht je nog op? Lees je zelf in en schaf een handige brievenbus voor pakketten aan.

https://www.brievenbuswebshop.nl/