Winkelverkenner
Image default
Dienstverlening

Wist je dat speeddaten een super effectieve manier van daten is?

Tijdens een speeddate heb je, op een leuke locatie, dates met alle andere singles die aanwezig zijn die avond. Bij Search4Love heb je altijd tussen de 15 en 20 dates, er zijn dus tussen de 30 en 40 singles aanwezig. In zo’n grote groep is daten erg gezellig. En het is alsnog persoonlijk, je hebt met al jouw dates namelijk je eigen korte gesprekje.

Waarom maar een kort gesprekje?

Omdat je met zoveel singles een date hebt tijdens de speeddate avond is het te begrijpen dat er geen tijd in overvloed is. Binnen een tijdsbestek van ongeveer 2 uur date jij met de andere singles. Omdat dat er dus best veel zijn en we tussendoor ook nog een paar keer een korte pauze houden, is er per date ongeveer vier minuten de tijd. Is niet zo lang, maar je zal snel merken dat je hieraan genoeg tijd hebt om wel of niet een klik te voelen.

Hoe laat ik een date weten of ik hem of haar leuk vindt?

Op de speeddate kaart, die je aan het begin van de avond van ons gekregen hebt, vul je in wat je van elke date vond. Om te voorkomen dat je vergeet welke date nu ook alweer leuk was krijg je na elke date even de tijd om jouw kaart in te vullen. Vond je de date leuk en zou je hem of haar nog wel een keertje willen ontmoeten? Zet dan een vinkje bij ‘ja’ bij de desbetreffende date. Was de date oké maar heb je geen behoefte om hem of haar nog eens te ontmoeten? Zet dan een vinkje bij ‘nee’ bij de naam van de date. Een match heb je gevonden wanneer jij en de ander positief over elkaar waren. Het kan natuurlijk zijn dat je tijdens de speeddate avond meerdere matches hebt gevonden. Het is aan jou wat de verdere stappen worden met jouw matches. 

Waar kan ik allemaal speeddaten?

Of je nu wilt gaan speeddaten in Breda, Amsterdam, Den Haag, Arnhem of ergens anders, met Search4Love is het mogelijk. Wij zorgen voor laagdrempelige, relaxte en gezellige speeddate avonden overal in het land.

 

https://www.search4love.nl/